NationalRecomandate

POLITISTI IN MISIUNE: RADARUL POLITIEI RUTIERE S-A IZBIT DE MASINA UNUI SIGHETEAN (FOTO/VIDEO)

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați la data de 21 noiembrie a.c., la ora 15.34,  cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 19, în afara localității Satu Mare,  în care a fost implicată o autospecială aparținând Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că, un conducător auto, de 30 de ani, din Satu Mare, pe fondul nerespectării semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei, s-a angajat în depășirea unui autoturism care a oprit în afara părții carosabile, întrucât acesta a sesizat autospeciala aflată în misiune.

Pentru a evita coliziunea, mașina de poliție a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 67 de ani, din Sighetu Marmației, care de asemenea staționa pe marginea părții carosabile, în vederea acordării priorității de trecere autospecialei aflate în misiune.



În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a polițistului, de 44 de ani, din Satu Mare aflat pe locul din dreapta a autospecialei. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: foto si video – PresaSM.ro.

https://www.facebook.com/ciprian.batea/videos/1629627013743708/

Te-ar putea interesa si

FURTUNĂ ÎN MARAMUREȘ: Copaci rupți, străzi și curți inundate, drumuri blocate, stâlpi și fire de curent rupte (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Apel la empatie pentru viața maramureșenilor, adresat executivului Consiliului Județean Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV: SCANDAL INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. AGRESORUL A INJURAT POLITISTII VENITI LA FATA LOCULUI

Vasile Dale

1 mesaj

ANDREI CIOLACU noiembrie 23, 2017 at 1:30 pm

Saracii politisti , erau probabil si obositi dupa noptile de panda pe care le fac la iesirea din localitati cu radarul in loc sa se ocupe de betivii care fac victime in trafic .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult