NationalRecomandate

IPOTEZE MACABRE ALE CRIMEI ODIOASE DIN APA: UNII LOCALNICI SUSTIN CA AR FI FOST URMARITI PENTRU CA AR FI SCOS BANI PENTRU NEPOTI (FOTO/VIDEO)

Tripla crimă de la Apa a îngrozit întreaga comunitate. Localnicii spun că triplul asasinat s-ar fi produs în această noapte, iar corpurile neînsuflețite ale lui Gheorghe Rentea (59 de ani), Niculina Rentea (56 de ani) și Viorica Apan (80 de ani) ar fi fost găsite de către o rudă a acestora.

Ar fi vrut sa dea bani nepotilor?

O localnica din Apa sustine sub protectia anonimatului faptul ca Niculina (angajata a Fiscului) si Gheorghe ca ieri ar fi scos o suma mai mare de bani pentru a-i da nepotilor. „Eu cred ca au fost urmariti pana acasa. „Gheorghe a mers sa isi astepte sotia la autobuz. Venea de la munca. Atunci cred ca au intrat in casa hotii. Era doar batrana. Cautau banii pe care am auzit ca i-au scos pentru a-i da nepotilor. Totul era ravasit in casa, iar batrana era moarta inauntru. Intre timp cei doi s-au intors, iar Niculina a intrat in casa, iar sotul ei era in garaj sa parcheze masina. Pe ea au lovit-o in cap pe scari. Cred ca a dat nas in nas cu talharii. Apoi l-au omorat pe el in fata garajului” a povestit socata femeia pentru vasiledale.ro.



Pe de alta parte, presa locala sustine ca polițiștii au pornit în căutarea criminalilor pe mai multe surse. Inclusiv cu un câine specializat în identificarea urmelor posibilului criminal sau criminali, căci încă nu s-a comunicat nimic oficial de către sursele judiciare. Oamenii spun că soții Renetea erau oameni harnici, cu bun-simț și nu se știa să aibă probleme cu cineva (foto, text si video PresaSM.ro).

https://www.facebook.com/ciprian.batea/videos/1632250320148044/

CITESTE STIREA INITIALA:

CRIMA HORROR LANGA SEINI: TREI CADAVRE AU FOST GASITE INTR-O CURTE DIN APA. SUSPECTI: CAMATARII SAU TALHARII (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Tragedie la Repedea: S-a răsturnat cu tractorul și a murit strivit sub acesta

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Apele de mină curg roșii pe strada Nucului din Baia Mare. Cei de la mediu ridică din umeri pentru că nu au laborator și habar nu au cu ce otrăvuri sunt omorâți băimărenii

Vasile Dale

Se interzice, până în 31 martie 2020, organizarea târgurilor și expozițiilor în județul Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult