BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

HIDEAGA: O SOFERITA S-A IZBIT CU MASINA DE UN TIR LA HIDEAGA. EA SI TATAL EI RANITI (VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE EXCLUSIV)

Un accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu puţin timp, în localitatea Hideaga, la intersecţia spre Mogoşeşti. Din primele informaţii, se pare că în accident au fost implicate un autoturism şi un camion.

Două persoane au fost rănite, iar una este încarcerată.

ACTUALIZARE

La fata locului au ajuns doua echipaje medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures si SMURD Maramures, precum si pompierii de la descarcerare, dar si politistii din Satulung si Somcuta Mare.

Tanara de la volan a scapat cu leziuni usoare, salvand-o centura de siguranta. Tatal acesteia a fost grav ranit dupa ce s-a lovit cu capul de parbriz. El nu purta centura de siguranta.

Primele cercetari au stabilit faptul ca soferul camionului circula dinspre Coltirea spre Baia Mare si a incalcat marcajul de pe sosea in curba. Trebuie spus ca in zona marcajul proaspat aplicat pe sosea este total aiurea. Latimea sensului dinspre Baia Mare are 6-7 metri, iar celalalt sens nu are mai mult de 4 metri. De altfel conducatorul auto ar putea actiona in instanta Societatea de Drumuri Judetene Maramures, care administreaza drumul respectiv.

De cealalta parte, soferita venea dinspre Baia Mare si din motive necunoscute nu a urmat drumul prioritar ci a patruns pe contransens in curba lovindu-se de autobascalunta.

Atat femeia cat si tatal ei au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FRAUDE ONLINE: Nu vă lăsați înșelați! Tentația banilor câștigați ușor, vă poate păgubi. Băisprian și băimreancă țepuiți

Vasile Dale

Galerie foto: 6 salvamontiști inclusiv din Maramureș, stagiu de pregătire pentru salvare aero la Centrul din Bad Tolz, Germania

Vasile Dale

ACCIDENT DE MUNCĂ LA AEROPORTUL SATU MARE. UN TÂNĂR DE 19 ANI A AJUNS DE URGENȚĂ DIRECT LA Spitalul din BAIA MARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.