BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT GRAV: DOUA PERSOANE INCARCERATE PE DN1 C IN LAPUSEL (FOTO – ACTUALIZARE)

Poliţiştii au fost sesizaţi că în Lapuşel la intersectia cu drumul spre Bozanta Mica, a avut loc un accident de circulaţie foarte grav, în urmă cu câteva minute, soldat cu doua victime încarcerate si avarierea a două maşini.

La fata locului au intervenit echipajele pompierilor, Ambulantei, SMURD si politiei.

Din informaţiile primite în eveniment au fost implicate două autoturisme iar traficul a fost blocat aproape doua ore.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri dimineaţă, la ora 06.14, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.N.1C, în localitatea Lăpuşel a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un băimărean de 52 de ani, care conducea un autoturism dinspre Baia Mare spre Şomcuta Mare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism în care se aflau trei persoane.

Dintre acestea, un bărbat de 58 de ani din Gârdani, conducătorul autoturismului acroşat, a rămas internat sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Celelalte două persoane, doi bărbaţi de 32 şi 54 de ani, au suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA CÂMPULUNG LA TISA / ACTUALIZARE: A dărâmat cu maşina mai mulţi stâlpi de electricitate, apoi s-a oprit în peretele unei case (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Doi tineri rătăciţi în zona Piatra Virgină, coborâţi în deplină siguranţă de salvamontiştii maramureşeni

Redactie

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Cod galben de vânt în Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.