BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: RUPT DE BEAT LA VOLAN A PROVOCAT ACCIDENT LA LEORDINA. A SARIT SA BATA POLITISTII. INJURATURILE NU AU LIPSIT (VIDEO INJURIOS)

Caz incredibil la Leordina. Un tanar a urcat la volanul unei masini desi abia abia se tinea pe picioare. Nu a mers prea departe pentru a provocat un accident rutier, soldat din fericire doar cu pagube materiale.

Politistii sositi la fata locului au incercat sa discute cu conducatorul auto, insa acesta a fost extrem de recalcitrant si chiar a sarit la bataie.

In cele din urma politistii au fost nevoiti sa il incatuseze. L-au dus la unitatea sanitara pentru a-i preleva probe de sange pentru ca a refuzat sa sufle in etilotest. Si recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei a fost refuzata de sofer. Ba mai mult, in unitatea medicala a continuat sa adreseze injurii politistilor cu toate ca in incinta se aflau si cadrele medicale.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar de cercetare penala urmand a se stabili exact infractiunile comise de individ.

Vom reveni cu detalii oficiale.

AVERTISMENT IMAGINILE VIDEO CONTIN CUVINTE INJURIOASE

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Peste 20.000 de euro ridicați și 9 persoane, inclusiv un patron din Târgu Lăpuș, duse la audieri, în urma descinderilor de la Târlișua

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un taximetrist s-a ușurat pe el după ce a fost prins beat în trafic de polițiștii băimăreni

Vasile Dale

FOTO: O maşină arde ca o torţă la intrarea în Rozavlea

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.