NationalRecomandate

AEROPORTUL Luton din Londra, închis temporar din cauza vremii. UPDATE: Zboruri anulate către Bucureşti şi Cluj/ Maramuresenii din zborul Londra – Cluj-Napoca, debarcaţi pentru a doua oară LIVE UPDATE VIDEO

Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, sâmbătă, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România sunt nevoiţi să aştepte, scris Mediafax.ro.

UPDATE 15:29 Românii din Zborul Londra – Cluj-Napoca, debarcaţi pentru a doua oară din aeronavă

Pasagerii români, aflaţi în cursa care trebuia să plece la ora 7.40 de pe aeroportul Luton din Londra, au fost debarcaţi în urmă cu câteva minute, pentru a doua oară, pe motiv că piloţii au depăşit orele de zbor pentru această zi.

Cei peste 100 de pasageri care aşteaptă de duminică dimineaţa să fie îmbarcaţi pentru a fi transportaţi la Cluj Napoca, au fost coborâţi din avion pentru a doua oară, în jurul orei 15,00 ora României.

Motivul invocat-depăşirea celor 12 ore de zbor a piloţilor, a declarat unul dintre pasageri. Pasagerii au fost anunţaţi că o altă aeronavă de la Budapesta va veni să îi preia, după care, la câteva minute le-a fost transmis faptul că un alt avion este disponibil abia luni.

Ziborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la ora 7.40 (ora Marii Britanii), a fost amânat din cauza închiderii aeroportului, ca urmare a ninsorii abundente din Luton.

UPDATE 15.00 Wizz Air: Zborul Londra – Cluj-Napoca va porni imediat după redeschiderea aeroportului Luton

Imediat ce aeroportul Luton (Londra) se va redeschide, aeronava blocată la sol din cauza vremii nefavorabile va decola spre Cluj-Napoca, au transmis duminică, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei aeriene Wizz Air.

„Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la ora 7.40 (ora Marii Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului, ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt trataţi conform regulamentelor UE şi politicii companiei. Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca”, au precizat reprezentanţii Wizz Air.

„Deşi condiţiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconveniente cauzate şi face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi”, au mai transmis reprezentanţii companiei aeriene.

Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, duminică, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România sunt nevoiţi să aştepte.

„Ne pare foarte rău, nu este decizia noastră, este decizia aeroportului, acestea sunt regulile”, a transmis echipajul unui avion al companiei Wizz Air care se pregătea să decoleze, duminică dimineaţa, spre Cluj-Napoca.

„Vă rugăm să aveţi răbdare şi să aşteptaţi puţin, ne pare foarte rău, dar suntem cu mâinile legate”, a mai transmis echipajul avionului blocat la sol, reiese din postarea unuia dintre pasagerii români pe o reţea de socializare. (text Mediafax.ro).

 

 

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: O tânără interpretă de muzică populară racolată în social-media pentru sex. 100 euro/oră ar fi oferit administratorul unei pensiuni din Groapele Chiuzbăii

Vasile Dale

PRECIZĂRI: Ce spune Direcția Copilului Maramureș referitor la cazul de trafic de minori de la Vișeu de Sus

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Două maşini făcute praf şi un încarcerat în Baia Sprie (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.