EvenimentRecomandate

A DISTRUS PATRU MASINI: BEAT FARA PERMIS A URCAT LA VOLANUL UNUI AUDI. DUPA ACCIDENT A FUGIT (FOTO – ACTUALIZARE)

Un accident de circulatie in care au fost implicate patru autoturisme s-a produs pe strada Progresului din Baia Mare in cursul noptii de 1/2 ianuarie 2018. 

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism Audi a izbit un autoturism Logan, de unde a ricosat intr-un autovehicul de teren iar de acolo s-a oprit in cea de patra masina.

Imediat „pustiul” de la volan s-a coborat repejor din masina si cu ajutorul amicului de pe scaunul din dreapta fata, a smuls numerele de inmatriculare si a disparut.



Politistii sositi la fata locului au reusit din fericire sa il identifice in scurt timp. Era un cunoscut de-al acestora, care mai comisese infractiuni rutiere. Prin urmare, nu s-au mirat atunci cand au aflat ca individul de la volan nu poseda permis de conducere si a condus si sub influenta bauturilor alcoolice.

In consecinta pe numele acestuia s-a intocmit un dosar penal.

ACTUALIZARE: A avariat trei autoturisme parcate şi a plecat de la locul faptei. A fost identificat la scurt timp de poliţişti.

În noaptea de 01/02 ianuarie, la ora 03.00, pe strada Progresului din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia trei autoturisme ce erau parcate au fost avariate.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Chiuzbaia. În timp ce conducea un autoturism, tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat trei autoturisme parcate regulamentar pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma impactului, tânărul a luat plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturismul pe care îl conducea şi a părăsit locul faptei. În jurul orei 09.00, acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Baia Sprie, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul reţinut iar autoturismul condus avea valabilitatea numerelor de circulaţie provizorie expirată din data de 13 noiembrie 2017.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ: Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din Maramureș, s-a stins din viață în cursul nopții trecute

Vasile Dale

RUTIERE: Un seinean s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Redactie

APEL UMANITAR: Să-l ajutăm pe Cristi să iasă învingător din lupta cu boala!

Vasile Dale

2 mesaje

ionut ianuarie 3, 2018 at 3:38 pm

Domnule Dale, de ce nu publicati numele acestui „smecheras”? Cine doreste sa ascunda numele unui posibil infractor?

Raspunde
Vasile Dale ianuarie 3, 2018 at 5:10 pm

Din pacate nu am numele. Cum o sa il aflu clar il public. Nu il protejeaza nimeni 🙂

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult