EvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENT DN18: Femeie din Mara – victimă a traversării neregulamentare

Ieri după-amiază, la ora 17.50, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 18, pe raza localităţii Mara. Verificările efectuate au relevat că un băimărean de 49 de ani, care conducea un autoturism dinspre Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare, a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Conducătorul auto a transportat-o pe femeia rănită la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Datorită leziunilor suferite, victima, în vârstă de 76 de ani, nu a putut fi testată.



Aceasta a rămas internată sub supraveghere medicală iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – CLIPE DE COȘMAR: O tânără din Maramureș amenințată de un fost angajat în firma tatălui acestuia. Omul a fost concediat pentru că ar fi luat bani pe ascuns

Vasile Dale

VIDEO: Un MIG21 Lancer și un elicopter IAR 300 PUMA s-au prăbușit deasupra Dobrogei. 8 militari români au murit

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Carambol la Săliştea, mai multe victime, printre care şi o gravidă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult