Maramuresul IstoricRecomandate

SIGHET: Intervenție în forță pentru reținerea unui bărbat care a spart un magazin din oraș și l-a rănit grav pe proprietar (FOTO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Intervenție în forță a polițiștilor sigheteni în dimineața zilei de 4 ianuarie a.c. pentru reținerea unui individ periculos din oraș. Acesta, împreună cu un alt complice, a dat o spargere la un magazin alimentar situat pe strada Titu Maiorescu din municipiu în a doua zi de Crăciun.

Cei doi bărbați se aflau în interiorul magazinului alimentar, timp în care au fost surprinşi de către proprietar. Unul dintre cei doi hoți, pentru a scăpa, l-a atacat pe proprietar cu o sticlă de whisky, lovindu-l cu putere și rănindu-l grav în zona feței și a capului. Deși polițiștii au sosit la fața locului la scurt timp după proprietar, cei doi au reușit să fugă, sărind de la balconul etajului întâi al imobilului.

În aceeași seară, unul dintre cei doi hoți a fost prins de polițiști și reținut, celălalt (cel care l-a și atacat pe proprietar) reușind să se facă nevăzut. În dimineața zilei de 4 ianuarie a.c. zece polițiști au sosit la blocul 23 din cartierul Unirii din municipiu imediat după ora 7:00, având informații că atacatorul se află ascuns într-o garsonieră situată la parterul imobilului. Individul în cauză a refuzat să deschidă ușa, motiv pentru care polițiștii au spart geamul garsonierei cu ajutorul unui berbec, reușind să îl rețină pe făptuitor.

Polițiștii desfășoară o anchetă în acest caz.

ACTUALIZARE

In urma activitatilor desfasurate ieri dimineata, politistii de investigatii criminale din Sighetu Marmatiei au identificat si incarcerat un tanar de 20 de ani din municipiu, pe numele caruia instanta a emis mandat de arestare preventiva. 
Sigheteanul este cercetat pentru comiterea infractiunilor de complicitate la furt si talharie calificata.

Sursa foto si text – Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / ULTIMA ORĂ: Trafic feroviar blocat între Sighet şi Bistriţa, datorită unui marfar deraiat. Şase trenuri puse pe dreapta (VIDEO)

Vasile Dale

Ninge în Maramureș. 16 cm în munții Rodnei, zăpadă și la Cavnic (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Cadavrul în stare avansată de descopunere găsit la Vișeu de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.