Eveniment

ISU Maramureş: Incendii în Vişeu de Sus, Sighet şi Stoiceni lichidate de pompierii maramureşeni

Pompierii maramureșeni au lichidat trei incendii în ultimele 24 de ore, din care două s-au manifestat la coșurile de fum.

Primul incendiu lichidat a fost în Vișeu de Sus. Flăcările au distrus circa 15 metri pătrați de acoperiș din lemn, o centrală termică, 5 metri pătrați de izolație din polistiren și 5 metri pătrați de ștablon de lemn.

Al doilea incendiu la coș de fum a fost semnalat în municipiul Sighetu Marmației. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii militari din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătorie din localitatea Stoiceni. Focul a distrus circa 150 kg de carne de porc, 80% dintr-un depozit de lemne și circa 40 de metri pătrați din acoperișul casei care se afla în apropierea afumătoriei.

Pompierii maramureșeni atrag încă o dată atenția asupra pericolelor pe care le reprezintă coșurile de fum necurățate s-au neprotejate corespunzător față de materialele combustibile din acoperiș.

Acestea trebuie să fie curățate de cel putin 2 ori pe an, iar cele deteriorate trebuie să fie reparate înainte de a fi puse în funcțiune.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Hotel Mara, transformat în centru de carantinare (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 18: Impact între un TIR şi un autoturism la Moisei (FOTO)

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 8 APRILIE: Judeţul Maramureş are 41 de bolnavi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.