BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT PE DN1C LA RECEA: UN SOFER S-A IZBIT CU MASINA DE UN PODET DIN BETON (FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Dej – Baia Mare, pe raza localitatii Recea.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism a efectuat virajul la stanga fara sa observe ca un alt sofer era deja angajat in depasirea lui. Si acesta din urma incalcase regulile de circulatie.

Impactul dintre cele doua vehicule nu a mai putut fi evitat, iar masina aflata in depasire a fost proiectata intr-un podet din beton.



La fata locului intervin echipajele SMURD si Politia Recea.

Politistii urmeaza sa stabileasca daca manevra de depasire a fost efectuata regulamentar pentru ca in zona imediat urmatoareeste linie continua.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri, în jurul orei 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie cu victime, produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Recea. Verificările efectuate au relevat că accidentul s-a produs în urma efectuării unei depăşiri neregulamentare.

Un băimărean de 50 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a depăşit marcajul longitudinal continuu şi a intrat în depăşirea autoturismului condus în faţa sa, al cărui conducător s-a angajat în efectuarea virajului la stânga. Cele două autoturisme au intrat în coliziune iar în urma impactului maşina condusă de băimărean s-a răsturnat în şanţul din partea stângă.

Băimăreanul şi o pasageră de 43 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă.

Sursa foto – JurnalMM.ro, Chioran Bogdănel.

Te-ar putea interesa si

Copiii de la Școala Internațională din Baia Mare – O oră cu doi polițiști

Vasile Dale

FOTO: Accident pe strada Oborului. Trafic îngreunat (ACTUALIZARE)

Redactie

ONCEŞTI: Bărbat cercetat pentru contrabandă, rămas fără mașină și fără țigări

Redactie

1 mesaj

Creanga Iulian Norocel ianuarie 15, 2018 at 8:28 am

Ref la accidentul de pe 14ianuarie Recea. Soferul care a depasit a incalcat: reducerea vitezei intrare in localitate, linie continua(pe care nu ai vazuto), urma o trecere de pietoni unde trebuie sa reduci la limita evitarii orice peligro. Si ca sa muti o placa de beton de 2mx2m calculand la o densitate de 2400kg/m3 aproape 2tone trebuia sa aiba viteza. O zi placuta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult