Eveniment

CONTROALE ÎN BAIA MARE: Peste 50 de persoane fizice şi juridice verificate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Înşelăciunile la cântar, comercializarea unor produse care au termenul de valabilitate expirat sau pentru care nu pot fi prezentate documente legale de provenienţă dar şi alte abateri practicate de amatorii de câştiguri ilicite au fost sancţionate ieri de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, în urma unor controale efectuate pe raza municipiului Baia Mare.


Acţiunea desfăşurată ieri, pe tot parcursul zilei, a vizat înainte de toate protejarea populaţiei împotriva unor acte comerciale ilicite dar şi prevenirea, descoperirea şi combaterea ilegalităţilor care se comit în domeniul produselor agro-alimentare.

Au fost efectuate verificări la sediile a 36 de societăţi comerciale şi 15 persoane fizice autorizate să desfăşoare activităţi comerciale.

Neregulile constatate au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 30 000 de lei iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea unor produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, după ce au constatat o infracţiune de evaziune fiscală.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Borşa. Mai multe animale au ars de vii. Un căţel a fost salvat – actualizare

Redactie

VIDEO: Prima zi de iarnă calendaristică, ninge ca-n povești în Maramureș

Vasile Dale

VIDEO – URMĂRIT DE POLIȚIE: Un băimărean de 22 ani s-a oprit cu mașina într-un morman de zăpadă. A refuzat să iasă din mașina, așa că au venit pompierii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.