Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: PATRU MARAMUREŞENI AU AJUNS DUPĂ GRATII

Ieri, 17 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au pus în aplicare patru mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cele patru persoane încarcerate ieri au fost condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat un băimărean de 33 de ani, condamnat la 1 an închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Tot pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis, un tânăr de 31 de ani, din Slătioara, a fost condamnat de către Judecătoria Cluj Napoca la opt luni închisoare.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 49 de ani din oraş. Acesta şi-a pierdut libertatea pentru un an şi zece luni, pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi uz de fals.

Tot pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice un tânăr de 24 de ani din Borşa va sta după gratii un an şi zece luni.

Cei patru condamnaţi au fost identificaţi de poliţişti şi depuşi în penitenciar, unde îşi vor executa pedepsele.

Te-ar putea interesa si

PERICOL PUBLIC: Platforme şi remorci din Maramureş supraetajate, de râsu’ plânsu’ prin Satu Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ȘOCANT – Un băiețel de 7 ani din Repedea a fost lovit de tatăl unei colege chiar în sala de clasă în timpul orei, sub privirile îngrozite ale învățătoarei (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV REPEDEA: Misiune de salvare dificilă pentru Ambulanța Maramureș din cauza lipsei unui drum de acces. Localnicii sunt revoltați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult