Eveniment

IDENTIFICAT ŞI REŢINUT DE POLIŢIŞTI: UN BĂIMĂREAN A FURAT BANI ŞI TELEFOANE MOBILE DIN LOCUINŢE

În cursul zilei de joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr din municipiu, bănuit că în cursul lunii noiembrie a pătruns în două apartamente, de unde a sustras bani şi bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.800 de lei.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au relevat că într-un caz, tânărul a profitat de faptul că geamul apartamentului a fost lăsat deschis, a pătruns în imobil şi, în timp ce proprietarul dormea, a reuşit să sustragă 500 de lei şi două telefoane mobile.

În celălalt caz poliţiştii au stabilit că cel în cauză a pătruns prin efracţie într-un apartament situat la parter, de unde a reuşit să sustragă 50 de lei şi trei telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea băimăreanului pentru 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Tâlhărie soluţionată de poliţiştii de investigaţii criminale. Un băimărean a fost reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut un bărbat din municipiu, bănuit că în această săptămână a comis o tâlhărie. El urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Marţi seara, la ora 20.40, poliţia a fost sesizată că o femeie din Baia Mare a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil, în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale situată pe strada Horea din municipiu. În încercarea de a se apăra de agresor, victima, în vârstă de 46 de ani, a suferit leziuni corporale ce au necesitat internarea acesteia în spital.

În urma activităţilor de documentare şi investigare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un bărbat de 41 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii băimăreanului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Tânăr din Borșa înjunghiat în fața unui local din Vișeu de Sus. Bătaia ar fi pornit de la o fată (actualizare)

Vasile Dale

RUTIERE: Coliziune între Șomcuta Mare și Satulung, condamnaţi pentru infracțiuni la regimul rutier

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd de strada Grănicerilor din Baia Mare făcut de un șofer care abia se putea ține pe picioare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.