Eveniment

POLIŢIŞTII AU INTERVENIT: 120 DE EVENIMENTE SESIZATE PRIN 112 LA SFÂRŞITUL SĂPTĂMÂNII 

Poliţiştii maramureşeni au fost la datorie şi în acest weekend şi au acţionat atât pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, cât şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

S-a intervenit la 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Poliţiştii din Satulung au acţionat pe D.N.1C, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

Alte acţiuni au fost organizate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău pe D.N 19 şi de poliţiştii din Ulmeni pe D.J.108E, pe raza localităţii Chelinţa.

Ca în fiecare duminică, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au fost prezenţi ieri în zona târgului auto din Satu Nou de Jos, unde au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului şi prevenirea comiterii de infracţiuni.

Pentru neregulile constatate în cadrul acestor acţiuni au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 10 000 de lei.

Ca măsură complementară, în opt cazuri poliţiştii au dispus reţinerea permiselor de conducere iar în alte patru cazuri retragerea certificatelor de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

Cătălin Cherecheş şi-ar putea băga tot neamul în puşcărie, care l-a ajutat să fugă din ţară. „Regele Luminilor” Ilie Ureche, luat şi el în vizor. La fel și secretara

Vasile Dale

Galerie foto: Accident cu trei victime pe strada Europa din Baia Mare. Printre victime și un copilaș

Vasile Dale

CONTRABANDĂ: Peste 16.000 de pachete de ţigări, confiscate la frontiera de nord

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.