Maramuresul Istoric

ALEGERI: MONICA SIMON, NOUL PRESEDINTE AL PMP VISEU DE SUS

Duminica, 21 ianuarie 2018 a avut loc conferinta locala a organizatiei PMP Viseu, reuniune la care au fost prezenti mai multi lideri din organizatia judeteana! Au participat Lucian Morar, presedinte PMP Maramures, Severica Covaciu senator PMP, George Moldovan vicepresedinte CJ, Grad Gheorghe consilier judetean si presedinte PMP Sighet. Au mai participat si presedintii organizatiilor de la Borsa, Dragomiresti si Ieud precum si cativa din tinerii organizatiei de tineret a PMP Maramures!

In prezenta a 50 de membrii s-a ales conducerea PMP Viseu! In functia de presedinte a fost aleasa Monica Simon, iar in functia de secretar general a fost ales Andreca Ghe Adrian!
Vicepresedintii sunt: Chindris Razvan, Grigor Florin, Toman Anisoara, Corau Adela, Cosneac Vasile si Roman Bogdan. Secretari executivi- Bozesan Marian, Iuscu Adriana,Lena Tuca,Roman Dumitru iar trezorier Pop Olivera!

„Pentru mine a fost o zi speciala,multumesc colegilor, prietenilor si conducerii judetene a PMP pentru increderea si sprijinul acordat! Prin multa munca o sa incercam sa realizam tot ceea ce ne propunem, doar impreuna putem face aceste lucruri sa devina realitate!” a declarat Adrian Adreca.



Te-ar putea interesa si

FARA PERMIS: UN TANAR DIN BREB A LOVIT CU MASINA UN ADOLESCENT DIN BARSANA, APOI A FUGIT

Vasile Dale

SUSŢINERE: Mobilizare generală pentru a o susţine pe Oana, care are nevoie de o operaţie în SUA, singura ei şansă de a scăpa de durerile insuportabile

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: El este bătrânul găsit carbonizat în propria-i casă din BREB. Liviu Vârciu impresionat până la lacrimi de povestea maramureșeanului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult