EvenimentMaramuresul Istoric

IN COMA ALCOOLICA: UN TANAR DIN SIGHET A SPULBERAT DOUA AUTOTURISME. AVEA 1,05 MG/L ALCOOL PUR IN AERUL EXPIRAT

Accident grav si la Sighetu Marmatiei iesirea spre Vadu Izei. Din primele informatii se pare ca la volanul unui autoturism era un tanar in varsta de 21 ani din localitate. (foto de la accidentul tras la indigo ce s-a produs in municipiul Baia Mare)

Din cauza consumului de alcool si a vitezei, acesta s-a izbit de un autoturism care stationa pe banda intai. In urma impactului violent, masina lovita a fost aruncata intr-un alt autoturism.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa masinile au fost avariate.



Politistii l-au testat pe cel de la volan, rezultatul inregistrat de etilotest fiind de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarului i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Accidentul s-a produs la ora 15.50, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Un tânăr care conducea un autoturism pe banda a II-a de pe strada 22 Decembrie 1989, a pătruns cu viteză într-o curbă la stânga fără vizibilitate, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat pe prima bandă. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat într-un alt autoturism ce se afla în faţa sa, pe prima bandă. Şoferul, un tânăr de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Soferul riscă să îşi piardă libertatea pe o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani.

IMPACT NIMICITOR: UN SOFER BEAT DIN BAIA MARE A FACUT PRAF SI PULBERE DOUA MASINI PARCATE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Haos în Maramureș – Sute de hectare de vegetație și litieră de pădure au fost mistuite de flăcări. Intervenții non stop ale pompierilor

Vasile Dale

VIDEO: PERCHEZIȚII LA HACKERII DIN JUDEȚUL SATU MARE. INTRAU ÎN TELEFOANELE VICTIMELOR ȘI GOLEAU CONTURILE. Capul grupării era un tânăr din Maramureş

Redactie

REACȚIE: Ce spune primarul despre Căminul Cultural din Loc. Poienile de sub Munte, jud. Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult