BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT MORTAL ÎN MOISEI: A pierdut controlul volanului şi a omorât un bărbat care circula în afara părţii carosabile (VIDEO) / ACTUALIZARE

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda, a surprins şi accident mortal un bărbat în localitatea Moisei.

În încercarea evitării impactului, tânărul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţul din dreapta direcţiei de mers.

Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost proiectată în faţa unei porţi din apropiere.

Localnicii au sărit în ajutorul victimei. Însă echipajele ajunse la faţa locului au putut doar constata decesul bărbatul.

ACTUALIZARE: Din primele cercetări ale poliţiei, rezultă că accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Tânărul în vârstă de de 21 de ani a pierdut controlul volanului, a Iesit de pe sosea, unde a a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 60 de ani care circula în calitate de pieton în afara părţii carosabile, pe trotuar.

Bărbatul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind 0.

Actualizare (Buletinul IPJ Maramureş)

Viteza ucide nu este doar un motto sau denumirea unei campanii.

Un pieton, care circula regulamentar, nu a mai ajuns ieri după-amiază printre cei dragi, fiind spulberat de un autoturism condus cu viteză.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.45, pe D.N.18, pe raza localităţii Moisei. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că un bărbat de 64 de ani, din localitate, care se deplasa pe trotuar, nu a mai putut face nimic pentru a-şi salva viaţa, în momentul în care a fost surprins de un autoturism al cărui şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Practic, şoferul, tânăr de 21 de ani, din cauza vitezei a pierdut controlul direcţiei de mers şi, după o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, a ajuns pe trotuar, unde l-a surprins pe pieton.

În urma impactului, bărbatul acroşat a decedat. Acesta a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Tânărul de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului.

 

Te-ar putea interesa si

PREMIERĂ PENTRU POMPIERII MARAMUREŞENI: Castor salvat dintr-un laţ la Gârdani (FOTO)

Redactie

HAOS ÎN FOTBAL: 15 jucători de la Recea, confirmaţi pozitiv. Meciul de la Buzău a fost amânat. Se suspectează că testele sunt făcute de mântuială

Redactie

MAI MULTE PERSOANE RĂNITE: IMPACT ÎNTRE DOUĂ MAŞINI LA SÂRBI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.