BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

MARAMURESUL SALBATIC – PENTRU 10 LEI: SNOPIT IN BATAIE SI LASAT INCONSTIENT INTR-O BALTA DE SANGE. AGRESORII SUNT LIBERI. PROCURORII N-AU CERUT ARESTAREA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Un barbat de aproape 100 de ani din Poienile de Sub Munte a fost atacat si batut cu bestialitate de doi consateni: tata (56 ani) si fiu (21 ani). La incident a mai participat si un al doilea fiu al agresorului, care este minor.

„Dupa ce l-au lasat incostinet pe batran, intr-o balta de sange, agresorii au plecat ca si cum nu s-ar fi intamlat nimic, la locuinta acestora care se afla la aproximativ 500 de metri de cea a victimei. Ulterior, tatal agresor si-a trimis fiul minor la locuinta celui batut, pentru a vedea care este situatia cu batranul. Doar ca tanarul a fost prins de catre politistii care intre timp au ajuns la locuinta victimei, alertati de fiica acestuia din urma.

Motivul agresiunii a fost acela ca batranul nu a vrut sa le dea batausilor bani pentru a se distra, acestia cerandu-i 100 de lei pentru a merge la o nunta. Batranul le-a relatat ca nu are suma de bani pretinsa, moment in care, infuriati la culme, agresorii au tabarat cu pumnii si picioarele pe batran. In timp ce unul il batea, celalalt cotrobaia prin dulapuri, in cautare de bani. In cele din urma, agresorii au gasit singurii bani ai batranului, respectiv 10 lei, in buzunarul de la camasa. I-au luat si pe acestia.

Acum, batranul se afla internat in stare grava in spital, iar agresorii, prin bunavointa procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu, sunt in libertate, putand sa atace in orice moment o alta victima” scris ZiarMM.ro.

Comentarile aparute pe facebook a determinat rudele sa lase comentarii. Iata unul elocvent: „Ce vorbiti oameni buni si va dati cu parerea desi habar nu aveti in ce stare e bunicul meu. Rusine sa va fie, macar sa va documentati, sa veniti la spital si sa-l vedeti in ce hal arata. Cica <a fost lovit doar, a suferit traumatisme minore> SERIOS???? Coaste rupte, functia renala diminuata, vanatai pe tot corpul si de hematoame sa nu mai zic. Va invit sa-l vedeti si dupa aceea sa scrieti, ceea ce este adevarat nu ceea ce ati auzit.”

EXCLUSIVITATE – BORSA SALBATICA: I-A RUPT MAXILARUL LOVINDU-L CU O STICLA DE CHIVAS REGAL (FOTO/VIDEO SOCANT – ACTUALIZARE)

SOC SI GROAZA LA BORSA: TANAR LOVIT CU STICLA-N CAP SI SNOPIT IN BATAIE INTR-O BENZINARIE DIN CENTRU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

Festival de muzică și artă medievală & folk-2017: PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Vasile Dale

Exclusiv video: Autobuz Urbis devastat de un călător lângă cimitirul Horea 2 din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Trei bărbaţi agresivi s-au ales cu ordine de protecţie provizorii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.