EvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENTE ÎN PASUL HERA ŞI LA POIENILE DE SUB MUNTE: Doi şoferi care au părăsit locul accidentelor au fost prinşi şi identificaţi de poliţişti

Ieri, la ora 04.15, poliţiştii au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe D.N.18, în Pasul Hera, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

Verificările poliţiştilor au relevat că un bărbat de 67 de ani, din Repedea, care conducea un autoturism, într-o curbă deosebit de periculoasa la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin stânga, a lovit un cap de pod şi un gard din material lemnos, oprindu-se în șant.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 27 de ani, care a fost transportat la Spitalul Oraşului Vişeu de Sus pentru îngrijiri medicale.

Dupa producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, fiind indentificat dupa aproximativ trei ore. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii rutieri din Vișeu de Sus au intervenit aseară, la ora 23.15, la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Poienile de sub Munte. Un bărbat de 47 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat pe plafon, în albia pârâului ,,Misica”.

În urma impactului a rezultat vatamarea corporală a unui pasager de 27 de ani, care a fost transportat la Centrul de Permanenţă Poienile de Sub Munte pentru îngrijiri medicale.

Dup[ producerea accidentului rutier, şoferul a părăsit locul faptei, fiind indentificat după aproximativ două ore. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze se efectueză cercetari sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

ÎN CENTRUL BĂII MARI, LA MIEZ DE NOAPTE: Șoferul unui BMW a terorizat locatarii de pe Bd. Unirii şi Bucureşti (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Primele inundaţii la Cavnic. Intervin pompierii şi localnicii

Redactie

INCIDENT LA SIGHET: Un bărbat beat s-a aruncat pe jos în mijlocul unei străzi din centrul orașului și a refuzat să se ridice (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.