Eveniment

TERIBILISM LA BERBEŞTI: La volan fără permis şi cu 106 km/h în localitate

Un tânăr de 29 ani a fost depistat de poliţiştii rutieri circulând cu o viteză excesivă pe D.N. 18. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Duminică, 28 ianuarie, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier au depistat un conducător auto care rula pe D.N.18, pe raza localității Berbeşti, cu viteza de 106 km/h.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că tânărul, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Berbeşti, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Peste 60 de sancţiuni aplicate de poliţişti şoferilor care au condus cu viteză

Combaterea vitezei excesive rămâne o preocupare principală a poliţiştilor Serviciului Rutier Maramureş, care organizează în permanenţă acţiuni prin intermediul cărora încearcă prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. Acesta a fost şi scopul acţiunii organizate duminică, 28 ianuarie, între orele 13.00 – 17.00.

Pe D.N. 18 Giuleşti – Sighetu Marmaţiei – Moisei şi D.N. 1C Seini – Baia Mare – Satulung poliţiştii au acţionat cu aparatura radar pentru identificarea şi tragerea la răspundere a acelor şoferi care, deplasându-se cu viteză peste limita legală, pun în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier.

În timpul acţiunii au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 40.000 de lei, din care 61 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost ridicate 10 permise de conducere, 7 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 3 pentru depăşiri neregulamentare.

Te-ar putea interesa si

INSTANŢA A DECIS: Băimăreancă arestată la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile pentru trafic de droguri

Vasile Dale

FOTO – FOC DE ARTIFICII: 600 kg de articole pirotehnice indisponibilizate azi de polițiștii maramureșeni

Vasile Dale

ÎNGRIJORĂTOR: Documente cu adrese personale, carduri cu coduri PIN, nume de conturi, aruncate în zona unei bănci din Baia Mare (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult