EvenimentImportantRecomandate

BATAIE DE JOC: ELEVII SI NAVETISTII DE PE RUTA CICARLAU – BAIA MARE, CA SARDELELE IN AUTOBUZ. RAMANE SI FARA MOTORINA (FOTO/VIDEO)

Pe pagina de socializare a cetatenilor din Cicarlau navetistii si elevii care vin zilnic in Baia Mare au publicat fotografii si imagini video din mijloacele de transport. Dimineata acestia stau ca sardelele. Ba mai mult, oamenii se planga ca nu ajung la serviciu sau la scoala pentru ca autobuzele nu respecta programul de transport. Motivele sunt halucinante: autobuzele se defecteaza sau raman fara motorina in mijlocul drumului.

„Salutare. Doresc sa va anunt ca firma care se ocupa cu transpotul pe ruta Cicarlau – Baia Mare din punctul meu de vedere si a mai multor persoane este o firma neserioasa. De obicei in fiecare zi de luni autobusul intarzie pe motiv ca ramane fara motorina, noi elevii intarziem la orele de curs si altii la servici. Pe langa faptul ca autobuzele sunt intr-o stare deplorabila si in conditii de frig iarna si de inghesuiala stimata doamna „patroana” mai are si tupeul sa ne critice si sa ne dea jos din autobus cu amenintari fara a ne returna banii platiti pe bilet sau abonament.

Ieri 29.01.2018 autobuzul a ajuns in statia de la KM 15 abia la ora 8:00 si implicit am intarziat la liceu! Pe langa toate acestea doamna „patroana” Rodica Achim a spus ca are la dispozitie 3 ore pentru a remedia problema.

https://www.facebook.com/denys.bumbar/videos/pcb.1810470472359249/1527774607341609/?type=3&theater

In 22 ianuarie 2018 tot acelasi autobuz cu aceeasi problema a ramas in pana de motorina „pana prostului” chiar in sensul de la Semiluna si am fost nevoiti sa mergem pe jos de acolo, sa nu mai zic ca am coborat chiar in mijlocul drumului!

Va rog sa ascultati cu atentie aceste inregistrari sa vedeti cum vorbeste o „patroana” de firma cu oamenii care ii asigura traiul zi de zi prin platirea de bilete si abonamente. Sa speram ca se vor lua masuri. Multumesc anticipat!” este mesajul postat.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări pe strada Grănicerilor (actualizare)

Redactie

SEINI: „ȘANSA ESTE DE PARTEA TA” şi poliția de partea copiilor

Redactie

CA-N FILMELE CU PROȘTI: Mașină de gunoi îngropată în noroi, pe o stradă din Sighet (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.