BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

TRAGEDIE LA OARTA DE SUS: UN BARBAT IMOBILIZAT A MURIT INTR-UN INCENDIU VIOLENT

Tragedie in aceasta seara in localitatea Oarta de Sus. Un incendiu violent a izbucnit la o casa de locuit iar o persoana imobilizata la pat era in interior.

Vecinii au sarit si au incercat sa intre sa il salveze pe barbat, din pacate flacarile violente au facut imposibil acest lucru.

La fata locului au intervenit pompierii de la Garda Cehu Silvaniei (judetul Salaj). Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost de natură termică (jar căzut din sobă).

Din nefericire, pompierii aau găsit o persoană (un bărbat de 31 de ani) decedată care a fost surprinsă de incendiu. Au ars piese de mobilier, apartură electrocasnică dintr-o cameră a imobilului. (foto arhiva)

Te-ar putea interesa si

HAOS ÎN MARAMUREȘ: 15 comune, un municipiu și două orașe au trecut de pragul de 3 la o mie de locuitori infectați. Carantină pe HÂRTIE la Groși și Satu Nou de Jos (VIDEO)

Vasile Dale

SCANDAL UDMR – Cherecheș LA CASTANIADĂ: Kurtos-ul unguresc și drapelul românesc l-au lăsat fără atribuții pe viceprimarul de etnie maghiară al municipiului Baia Mare!

Vasile Dale

EXCLUSIV CITITORI – Scandal cu cuțite și topoare la Poienile de Sub Munte a doua zi de Crăciun pe rit vechi (actualizare – ce spun poliţiştii)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.