BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

CONTINUARE CAZ POIENI: AFLAT IN AREST LA DOMICILIU DUS DE URGENTA CU AMBULANTA LA SPITALUL VISEU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

 

Astazi unul dintre suspectii din cazul prezentat de noi zilele trecute petrecut in Maramuresul Istoric a fost preluat de un echipaj al Ambulantei si a fost dus de urgenta la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus unde a ramas internat. Barbatul in varsta de 28 ani era in arest la domiciliu, fiind suspect in cazul agresiunii asupra a doi politisti de frontiera.

De cealalta parte, acesta dar si apartinatorii sustin cu tarie ca sunt nevinovati si ca politistii de frontiera au intrat fara mandat dupa miezul noptii pe o proprietate privata. Ba mai mult, acestia sustin ca ar fi fost batuti de agentii politiei de frontiera.

Drept dovada ne-au furnizat fotografii si imagini video realizate in noaptea respectiva. Imagini in care se vede cum ar fi fost loviti de politistii de frontiera.

De altfel, conform apartinatorilor, barbatul care a fost astazi dus cu ambulanta la Spitalul din Viseu de Sus a acuzat stari de rau si ar fi vomitat sange. Totul in urma loviturilor primite de la politistii de frontiera, sustine el.

Odata ajuns la unitatea spitaliceasca din Viseu de Sus la fata locului a sosit si un echipaj al Politiei Nationale Viseu de Sus.

Asta deoarece barbatul era in arest la domiciliu iar acestia trebuiau informati despre situatia medicala a acestuia.

FILMUL EVENIMENTELOR DIN NOAPTEA DE 30/31 IANUARIE 2018

https://www.youtube.com/watch?v=zQHvS528dds&feature=youtu.be

CE S-A PETRECUT ASTAZI 4 FEBRUARIE 2018

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Dosarul în care Andrei Donciu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trimis înapoi la Parchet. Unde lucrează acum fostul șef de la permise și înmatriculări Baia Mare, la o lună de la decizia instanței

Redactie

FOC LA SIGHET: Un garaj mistuit de flăcări, alte două deterioritate (foto/video)

Vasile Dale

ULTIMA ORA: Utilaj de gunoi, în şanţ pe DJ 184 la CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

14 mesaje

Vladimir februarie 4, 2018 at 9:21 pm

Se exagereaza! Politistii si-au facut treaba, daca oamenii s-ar fi prezentat si s-ar fi dus de buna voie, omeneste, nu s-ar fi ajuns aici!

Raspunde
"Amicus Plato, sed magis amica veritas" februarie 5, 2018 at 3:19 pm

Exact, domnule Vladimir! Ce motive au avut să nu se legitimeze, la miezul nopţii, într-o zonă şi la o oră în care, oamenii care nu au nimic de ascuns, nu prea au ce căuta, dacă nu sunt cumva „somnambuli”??? Multe lucruri nu se ştiu despre afacerile din zonă!
Este normal ca toţi cei implicaţi să se apere, este o modalitate uşoară de a face bani, fără să plăteşti impozite, să faci case impunătoare, să cumperi maşini, iar „proştii”(denumirea pe care o dau celor care au serviciu) care muncesc cinstit, în ţară sau în străinătate, trebuie să tacă, să înghită „minciunile” mulţimii care apără fărădelegea, în caz contrar poţi fi agresat fizic sau verbal.
Acestea sunt adevărurile din spatele „oprimaţilor” ucraineni din Repedea, şi vă transmite un om care este ucrainean, repedean şi care nu a simţit niciodată o urmă de discriminare, din partea instituţiilor statului, deoarece nu avea nimic „murdar” de ascuns.
„Victima” noastră (care urlă ca din „gură de şarpe”) este un tânăr „model”, educat, care s-a dus să vadă stelele, să simtă mirosul de aer de munte, după o perioadă stresantă în Germania, iar „nefericiţii de poliţişti de frontieră” i-au stricat momentul de meditaţie (de contemplare a cerului). Nervos că a fost întrerupt în momentul în care era pe punctul de a atinge „NIRVANA”(Cine ştie cu ajutorul căror substanţe ?), tânărul nostru a trecut de la o stare la alta şi a fost capabil chiar să-i stropească cu substanţe inflamabile pe poliţiştii de frontieră, dar, în rest, este un „copil bun”, de altfel cum a fost şi toată copilăria(la şcoală, nu scăpa nimeni fără o lovitură, înjurătură sau ce mai avea la îndemână). Acesta este băiatul nostru, iar „vina”este a „băieţilor legii”, care şi-au permis să nu respecte momentul de meditaţie!!!
Manipularea este extrem de grosolană! Mă uit la imagini, văd şi aud nişte indivizi pe care comunitatea îi cunoaşte din totdeauna( ca fiind agresivi verbal şi fizic), dar care reuşesc să joace(de altfel, foarte prost) rolul de victimă, cum încearcă să intre sub o maşină staţionată, cum se zbat singuri, fără ca nimeni să-i atingă!
Îmi este ruşine că fac parte dintr-o astfel de comunitate, unde, dacă încalci legea esti apărat, iar dacă aplici legea eşti hulit. Degeaba vom încerca să-i educăm pe copii în spirutul normelor europene, dacă, atunci când aceste norme sunt încălcate, noi sărim să-i apărăm pe infractori, pe contrabandişti, pe hoţi, pe mincinoşi!!!
În România nu se va ajunge niciodată la un nivel de trai şi siguranţă, comparabil cu cel din statele civilizate, tocmai din cauza faptului că ne lipseşte educaţia, dar mai ales spiritul cu adevărat civic!

Raspunde
jonny februarie 4, 2018 at 10:17 pm

Ati ultragiat politisti! trerbuia sa fiti morti acuma toti! cate un glont pentru fiecare! sper sa nu dureze mult pana il primiti!

Raspunde
Adina februarie 5, 2018 at 1:51 am

Eu cred ca m-ai intai ar fi bine sa te informezi si dupa sa iti deschizi gura..
Si trebuie sa te gandesti si tu acuma ce simte mama lor cum se simte familia lor cand isi vede copii & fratii cum le bat cum vor sa le faca praf cu masina ce fel de oameni sunt istia? Romania o tara fara viitor, si oamenii ne fac de rusine in tarile straine !

Raspunde
Adina februarie 5, 2018 at 1:56 am

Eu cred ca m-ai intai ar fi bine sa te informezi si dupa sa iti deschizi gura..
Si trebuie sa te gandesti si tu acuma ce simte mama lor cum se simte familia lor cand isi vede copii & fratii cum le bat cum vor sa le calce cu masina si sa nu mai vorbim de glonturile trase… Sunt unii care fac lucruri mai grave si nu isi bate nimeni capu.. Si baietii istia nu au facut nimic nici macar nu au avut mandat de perchezitie si + au intrat pe proprietate privata ei nu aveau voie un deget sa isi puna pe ei nu sa mai faca una ca asta .. Sper sa se faca dreptate si sa zboare handicapatii de acolo ce fel de oameni sunt istia? Romania o tara fara viitor, si oamenii ne fac de rusine in tarile straine !

Raspunde
TARABOSSTES februarie 4, 2018 at 11:58 pm

Stimabile, hai sa lamurim cateva formulari din textul tau:
1. Nu faci proba ca „de cealalta parte acesta, dar si apartinatorii. sustin …” intrucat, NU ESTI IN POSESIA DECLARATIEI LUI IVAN CEPIL!
Daca da, atunci cineva a comis o infractiune!
2. Daca, …”dovada ne-au furnizat fotografii si imagini video realizate in noaptea respectiva.” atunci nu poti formula „CONTINUARE CAZ POIENI: […] (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)” intrucat NU ESTI PROPRIETAR AL IMAGINILOR!
3 „Astazi unul dintre suspectii din cazul prezentat de noi zilele trecute…” formularea este neadevarata caci, zilele trecute prezumtia de nevinovatie era juridic corecta, azi este deja inculpat!
ASADAR, TEXTUL TAU ESTE DEPARTE DE STANDARUL PROFESIONAL CONFERIT JURNALISMULUI -FIE EL DE CAN-CAN DE ACEEA, PLUTETSTE DEASUPRA LUI SI AL AUTORULUI IPOTEZA RESPANDIRII DE INFORMATII FALSE!

Raspunde
Vasile Dale februarie 5, 2018 at 1:17 am

Poate o sa public inclusiv imaginile video cu interviul luat de dvs. Oricum multumesc de precizari

Raspunde
TARABOSSTES februarie 12, 2018 at 7:35 am

Stimabile, nu cred ca esti producator al emisiunilor mele si nici avocatul meu!
Initial a fost postat pe pagina mea de facebook documentarul realizat in casa familiei CEPIL, dar timp de 30 de zile cat dureaza cercetarea penala sub stare de arest a copiilor lui Ioan si Mariei Cepil, BOICOTEZ DELIBERAT activitatea de informare in masa ca SEMN DE PROTEST pentru modul in care dumneata si ceilalti din presa bucuresteana intelegeti a informa opinia publica!
Apoi, vom mai vedea…

Raspunde
"Amicus Plato, sed magis amica veritas" februarie 5, 2018 at 4:26 pm

Domnilor „jurnalişti”, urmăresc cu stupoare cum lipsa de etică profesională se manifestă şi în breasla mass-mediei de provincie, cum vă acuzaţi de plagiat şi de incompetenţă, încercând să veniţi cu informaţii exclusive, dar, de multe ori neverificate …, cum lipsesc punctele de vedere ale ambelor părţi implicate în eveniment, cum lipseşte obiectivismul asupra subiectului…, calităţi esenţiale ale unui adevărat jurnalist!
În loc să vă „bateţi în vorbe”asupra dreptului de exclusivitate asupra unor informaţii trunchiate,false şi părtinitoare, mai bine aţi face o cercetare serioasă asupra subiectului, căutând adevăratele cauze ale incidentului, fără a încerca să deviaţi, încercând să induceţi(mai ales, dumneavoastră, domnule Serban, alias „Tarabosstes”, apropo, aristocraţii daco-geţi erau cei mai apreciaţi şi cei mai drepţi din comunitate) ideea oprimării „ucrainenilor din Repedea”.
Sunt ucrainean, sunt repedean, dar nu m-am confruntat niciodată cu o problemă de discriminare din partea instituţiilor statului, mai ales dacă am respectat legea.
În legătură cu subiectul prezentat, ceea ce se prezintă la suprafaţă are nişte rădăcini, nişte adevăruri ascunse, pe care cei implicaţi(mă refer la membrii comunităţii) încearcă să le îngroape cât mai adânc, evidenţiind nişte „tineri agresaţi”, „cuminţi”, „harnici”, care au fost bătuţi de „nemiloşii poliţişti de frontieră”, deoarece nu şi-au lăsat „violată proprietatea”.
Eu, ca simplu cetăţean, mă gândesc cum s-a ajuns la acest incident?
Ce motive au avut să nu se legitimeze, la miezul nopţii, într-o zonă şi la o oră în care, oamenii care nu au nimic de ascuns, nu prea au ce căuta, dacă nu sunt cumva „somnambuli”??? Multe lucruri nu se ştiu despre afacerile din zonă!
Este normal ca toţi cei implicaţi să se apere. În Repedea şi în Poienile de sub Munte contrabanda cu ţigări este o modalitate uşoară de a face bani, fără să plăteşti impozite, să faci case impunătoare, să cumperi maşini, iar „proştii”(denumirea pe care traficanţii o dau celor care au serviciu) care muncesc cinstit, în ţară sau în străinătate, trebuie să tacă, să înghită „minciunile” mulţimii care apără fărădelegea( în caz contrar poţi fi agresat fizic sau verbal).
Ştiţi câţi oameni au fost ameninţaţi cu moartea sau bătaia, dacă observă sau comentează lucruri pe care nu ar trebui să le vadă? Ştiţi că femeile şi copiii (persoane inocente, la prima vedere) sunt complici la traficul de ţigări? Foamea de bani nu are scrupule, poliţiştii de frontieră (şi familiile acestora) sunt ameninţaţi cu moartea, oamenii cinstiţi care află „adevărurile ascunse” sunt ameninţaţi şi ei, fiecare om îl suspectează pe celălalt, sub deviza „Dacă nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!”
Acestea sunt adevărurile, din spatele „oprimaţilor” ucraineni din Repedea, şi vă transmite un om care este ucrainean, repedean şi care nu a simţit niciodată o urmă de discriminare, din partea instituţiilor statului.
„Victima” noastră (care urlă ca din „gură de şarpe”) este un tânăr „model”, educat, care s-a dus să vadă stelele, să simtă mirosul de aer de munte, după o perioadă stresantă în Germania, iar, „nefericiţii de poliţişti de frontieră” i-au stricat momentul de meditaţie (de contemplare a cerului). Nervos că a fost întrerupt în momentul în care era pe punctul de a atinge „NIRVANA”(Cine ştie cu ajutorul căror substanţe ?), tânărul nostru a trecut de la o stare la alta şi a fost capabil chiar să-i stropească cu substanţe inflamabile pe poliţiştii de frontieră, dar, în rest, este un „copil bun”, de altfel cum a fost şi toată copilăria(la şcoală, nu scăpa nimeni fără o lovitură, înjurătură sau ce mai avea la îndemână). Acesta este băiatul nostru, iar „vina”este a „băieţilor legii”, care şi-au permis să nu respecte momentul de meditaţie!!!
Manipularea este extrem de grosolană! Mă uit la imagini, văd şi aud nişte indivizi pe care comunitatea îi cunoaşte din totdeauna (ca fiind agresivi verbal şi fizic), dar, care reuşesc să joace(de altfel, foarte prost) rolul de victimă, cum încearcă să intre sub o maşină staţionată, cum se zbat singuri, fără ca nimeni să-i atingă!
Îmi este ruşine că fac parte dintr-o astfel de comunitate, unde, dacă încalci legea esti apărat, iar dacă aplici legea eşti hulit. Mă gândesc că, data viitoare, când unul dintre aceşti indivizi sau unul ca ei, va ucide, cum va reacţiona această comunitate? Poate, …”mortul va fi de vină”???

Raspunde
dal februarie 5, 2018 at 12:09 am

domnule Dale, cunoasteti ca raspandirea de informatii false este infractiune? un minim de informare si din partea cealalta a baricadei ati facut?

Raspunde
VASILE februarie 5, 2018 at 4:44 am

Joaca bine teatru toabele astea. In afara de faptul ca un cretin urla nu vad nimic interesant. Si asta care filmeaza repeta ca un spart politia de frontiera si bereho. Cite un glont pentru fiecare din voi contrabandistii dracului.

Raspunde
Ardeleanul februarie 5, 2018 at 4:34 pm

Domnule Vasile Dale? Stiti pe ce lume traiti? Cred ca nu gresesc ca zic ca nu stiti macar nici cat face 2+2=?
Profionalismul dvs lasa de dorit…
Printre altele,cum puteti sa fiti atat de ipocrit ca a-ti avut curajul sa publicati articole false si le acuzati pe bietii baieti pe nedrept.
Daca ati publicat ca sunt traficanti si contrabandisti,atuncea unde sunt tigarile sau droguri?? S-au vi le-ati luat dumneavoastra sa le consumari impreuna cu cei de la P F?
Sa va pregatiti sa dati explicatii in fata procurorului pentru trafic de influenta si manipulare.
Iar domnii,Vladimir,Jonny,Vasile,nu stiu ce mai umbla intre oameni cicilizati,ci trebuie sa fie impreuna cu acei care toarna apa intr-un bidon fara fund (psihiatrie).
Cum pot sa zica,ca cate un glont pentru fiecare? Ce au facut baietii asa rau? Le-au prins inflagrant cu tigari,droguri?
Iar asta ca le-au dat putin pe carca,asta pe raspunderea lor au violat prorietatea (si omul pe proprietatea lui are dreptul sa faca ce vrea si sa se autoapere).
Militienii istia,inloc sa actueze conform legii si a protocolului politiei de frontiera,sa pazeasca granitele tari,ei se dau dumnezei in intre iameni si cum sa invinuiasca pe oameni cinstiti si saraci,ca dupa aia sa le avanseze gradele.
Dar sa se gandeasca si la varianta asta,ca apa trece,iar pietrele raman….si daca nu cumva urmatoarea avansarea sa le fie impreuna cu coroana de flori si condoleanțe.

Raspunde
holgos februarie 6, 2018 at 12:01 am

slab

Raspunde
Ivan februarie 6, 2018 at 3:10 pm

Aproape in toate situatiile de acest gen coruptia este devina !
In politia de frontiera sunt poate si peste 80% care au cumparat diplomele de liceu seral si au dat si peste 7000€ spaga ca sa intre in politia de frontiera sunt multi care sunt analfabeti nu stiu sa scrie sau sa citeasca nu sa mai cunoasca vreun articol din lege , dansi daca cunosteau legea nu se ajungea aici sunt 99% sigur nici ciobani la oi nu sunt buni ! Plus daca se face un test politisti erau drogati daca va uitati in video o sa vedeti la primul care a tras foc de arma sa va uitati ce ochi are este clara treaba ca era drogat !
In acest caz daca justitia nu isi face treaba , nu sustin violenta doar sa faca oamenii o demonstratie si sa arunce compania de frontiera in aer !
Din cate stim toti ei sunt pusi ca sa pazeasca granita si sa apere cetateanul roman dar din cate se vede ei agreseaza cetatenii romani . Si nu numai !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult