Eveniment

ACŢIUNILE CONTINUĂ: Poliţiştii maramureşeni au fost prezenţi ieri pe drumurile publice şi în trenurile de călători, dar în şi în târguri

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat între orele 12.00 şi 16.00 pentru combaterea cerşetoriei pe raza municipiului. Au fost legitimate şapte persoane care apelau la mila publică iar sancţiunile aplicate au fost în valoare de 1.500 de lei.

Cu ocazia târgului lunar organizat la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de ordine publică împreună cu cei rutieri şi de investigaţii criminale au acţionat, în sistem integrat, pentru prevenirea oricăror evenimente care ar fi putut tulbura ordinea şi liniştea publică, pentru combaterea comerţului ilicit şi prevenirea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii sigheteni au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare a depăşit suma de 5 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi comercializate ilegal.

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au acţionat pe drumurile publice de pe raza de competenţă alături de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, pentru prevenirea accidentelor pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Au fost verificate 33 de autovehicule şi au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale. În şase cazuri în care au fost constatate defecţiuni tehnice ce pot pune în pericol siguranţa traficului rutier au fost retrase certificatele de înmatriculare. Valoarea amenzilor a fost de 7 250 de lei.

Pe D.J.184, pe raza localităţii Şurdeşti, poliţiştii au acţionat cu aparatura radar din dotare, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Din cele 17 sancţiuni aplicate, 14 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză. Amenzile aplicate au depăşit suma de 8 000 de lei. Doi şoferi au rămas fără permise de conducere.

Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vişeu de Jos au efectuat ieri, 05 februarie, controale în trenul care circulă pe relaţia Valea Vișeului – Vișeu de Jos, pentru prevenirea contrabandei cu ţigări.

În cadrul activităţilor poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani şi o femeie de 35 de ani, ambii din Năneşti, comuna Bârsana, care aveau asupra lor mai multe pachete cu ţigări pentru care nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Ţigările găsite au fost ridicate în vederea confiscării iar cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Te-ar putea interesa si

George-Alexandru Oros, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr.Constantin Opriş” Baia Mare

Redactie

FOC VIOLENT LA SIGHET: Un bărbat a ars de viu într-o casă improvizată

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT: Şoferiţa care s-a răsturnat cu duba la Valea Chioarului a decedat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.