EvenimentRecomandate

CERERI ABERANTE: LA O SCOALA GIMNAZIALA DIN BAIA MARE SE CER BANI PARINTILOR PENTRU CAMERE VIDEO

Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a demarat o ancheta la Scoala Gimnaziala Lucian Blaga din Baia Mare, in urma unei sesizari primite din partea parintilor. Acestia au reclamat faptul ca la ultimele sedinte de la scoala li s-a comunicat ca ar trebui sa contribuie cu diverse sume de bani, in vederea achizitionarii unui sistem de supraveghere video in valoare de 50.000 de lei, bani care ar urma sa fie platiti in trei transe, de catre asociatiile de parinti.

Reprezentantii ISJ Maramures spun ca au inregistrat sesizarea, urmand sa se ocupe de caz.

L-am intrebat si pe senatorul Iustin Talpos despre acest caz, avand in vedere ca a fost director al acestei scoli. El ne-a declarat ca scoala nu are sistem de supraveghere, insa nu este normal ca sa se ceara parintilor sa suporte asemenea cheltuieli. Despre constructia unei sali de sport, acesta sustine ca nu ar fi posibil decat printr-un proiect al Primariei Baia Mare, dar nu il vede realizabil in scurt timp, avand in vedere ca ar ajunge la peste 500.000 de euro. Despre acest subiect vom reveni si in alte grupaje informative.



Te-ar putea interesa si

DNA: Fostul șef al SPCRPCIV Maramureș, Donciu Viorel a fost trimis în judecată. La fel și consilierul județean PRO România, Adrian Filip dar și comisarul de poliție Vasile Belea

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș, parteneriat cu CNAIR pentru realizarea Podului peste Tisa

Vasile Dale

MĂSURI FERME: Tânărul care a accidentat în Moisei o femeie şi a părăsit locul faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Vasile Dale

1 mesaj

Mihai februarie 7, 2018 at 4:58 pm

Da,văd că se mai cer bani pentru supraveghere video și în ziua de azi,noi am dat banii ăștia când fiica noastră era în clasa 3-a, acum e în clasa 11-a.
Concluzii….?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult