BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

DREPT LA REPLICA: „SOTUL EI SI ALTI TREI INDIVIZI M-AU BATUT CU BATE SI LEVIERE”, SUSTINE GREC NICOARA

„Lumea clanurilor nu este doar o idee, clanurile nu se regăsesc doar in teorie sau într-o lume a tenebrelor ci și în zona instituțională. Dreptul la replică pe care mi l-am acordat redacția dumneavoastră este in replica la un articol publicat de redacția dumneavoastră la cererea doamnei Timiș, soția lui Timiș Dumitru zis Buric, șeful clanului Buric.

Lupta pentru supremație in Borsa a creat adevărate zone de criminalitate organizată care a avut un singur țel: acapararea masei lemnoase din localitate și nu numai. Adevaratele razboie sunt purtate de acești indivizi care dețin monopol asupra zonei financiare create prin defrișări masive de 28 de ani.

De 28 de ani cu ajutorul multor polițiști din localitate s-au ascuns multe abuzuri la care noi cetățenii am fost supuși, abuzați, bătuți de clanurile Buric si alte clanuri unde șefii poliției au închis la propriu ochii. Minciunile Danielei Timiș sunt evidente, am fost supus la rândul meu unei agresiuni in data de 6 iulie 2017, soțul ei și alți 3 indivizi m-au bătut cu bâte, leviere de mașină și alte corpuri contondente.



Politistii care erau la fata locului  m-au dus la secția de politie deși prezentam urme vizibile la nivel cranian și maxilo faciala de lovituri. Ulterior polițiștii au declarat că au văzut când am fost agresat iar ulterior reaudiati ceilalti de politisti au declarat că nu au mai văzut nimic. Pe un politist l-am indicat în plângerea penala că un om platit pentru a închide ochii, ani de zile s-au vehiculat numele acestuia că fiind pe statul de plată al familiei Buric.

Dosarele penale în care a fost condamnat domnul Buric sunt evidente, circula fara permis de conducere iar Poliția Borsa închide ochii.

Noroc cu doamna Prim Procuror de la Parchetul Vișeu că a pus piciorul in prag că urmare a atâtor nelegalități comise de lucrătorii poliției Borsa.

Si-au preconstituite probe, au făcut din instituțiile statului un râs și ei care sunt adevărată crima organizata din Borsa vorbesc de interlopi.

Cetatenii și cititorii dumneavoastră trebuie sa știe realitatea că minciunile nu mai pot dura. Luati mana de pe instituțiile statului, luați mana de pe păduri. DNA-ul și DIICOT trebuie sa știe ce se întâmplă în acest mic Palermo al României” (Text si foto furnizate de Grec Nicoara)

BORSA, VESTUL SALBATIC: SNOPITI IN BATAIE IN UNITATEA PRIMIRE-URGENTE A SPITALULUI DE RECUPERARE BORSA SUB PRIVIRILE POLITISTILOR SI A MEDICILOR

Te-ar putea interesa si

Sorin Vlașin (PSD): ”Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Un bărbat din Maramureş a decedat în Londra. Familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit

Vasile Dale

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI SĂRBĂTORITĂ ÎN MARAMUREȘ

Redactie

12 mesaje

Oameni sălbatici! februarie 15, 2018 at 9:16 am

CE CAP LA EI,SAR IN PATRU CA SA BATA PE UNU CU BATE SI LEVIERE?? VA CREDETI buricII PAMANTULUI? DE UNDE ATATA SALBATICIE IN VOI? GURALIVA DE muieRE A LUI BURIC SA-SI TINA LIMBA DUPA DINTI SI SA INCETEZE CU MINCIUNILE, CA SOTUL EI TREBUIE ARESTAT DE MULTA VREME PENTRU CA TAIE PADUREA ILEGAL! BURIC ESTI UN JIGODIE DE PADURAR!!

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult