EvenimentMaramuresul Istoric

Atenţie la trecerile la nivel cu calea ferată! MASINA LOVITA DE TRENUL BECLEAN – SIGHET IN BISTRA

Ieri, la ora 10.35 poliţiştii Biroului de Poliție Transporturi Maramureș au fost sesizaţi prin SUAU 112 cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată de pe raza localității Bistra a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-a constatat că trenul care circula pe relația Beclean pe Someș-Sighetu Marmației a acroşat un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din Bistra. În urma impactului autoturismul a fost avariat în proporție de 20% în partea stânga spate.

Conducătorul auto nu a suferit vătămări corporale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto cu amendă în valoare de 1 305 lei și 6 puncte penalizare. (foto arhiva)

ACTUALIZARE: Impact între trenul personal Baia Mare – Jibou şi un buldoexcavator. Şoferul utilajului amendat de poliţişti (Galerie foto)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / DOCUMENTE: Șoferul de ridesharing din Baia Mare depistat la volan cu 7 substanțe interzise a ieșit NEGATIV la analizele de laborator. Ministrul Bode cum explica?

Vasile Dale

VIDEO: Podeț blocat de viitură la Ungureni. Angajații Primăriei din Cupșeni au intervenit de urgență

Vasile Dale

CÂINE POLIŢIST ÎN ACŢIUNE: Ţigări de contrabandă depistate de flerul câinelui VIS (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.