Maramuresul Istoric

RAZIE PRIN BARURILE SIGHETENE: Peste 200 persoane legitimate şi amenzi de 5.000 de lei

Mai mulţi poliţişti din municipiul Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au desfăşurat în acest weekend activităţi pentru siguranţa tinerilor ce au ieşit să se distreze în locurile publice.

O amplă acţiune a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 22.00 – 03.00, în barurile şi discotecile de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, dar şi la casele de pariuri sportive şi sălile de jocuri de noroc.

S-a acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea activităţilor comerciale ilicite dar şi pentru siguranţa rutieră, prin prevenirea accidentelor comise pe fondul consumului de alcool. În acest sens poliţiştii au legitimat peste 200 persoane iar 17 dintre acestea, care nu aveau asupra lor documente de identitate, au fost conduse la sediul poliţiei.



Administratorii care nu au îndeplinit condiţiile privind asigurarea pazei obiectivului, cei care au desfăşurat activităţi comerciale ilicite sau nu au respectat prevederile Legii 8/1996 privind drepturile de autor precum şi şoferii care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi a căror valoare a depăşit suma de 5.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

INSTANŢA A DISPUS: Autorul crimei din Borşa a fost arestat preventiv. L-a înjunghiat mortal pe amantul soţiei

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: RUPT DE BEAT LA VOLAN A PROVOCAT ACCIDENT LA LEORDINA. A SARIT SA BATA POLITISTII. INJURATURILE NU AU LIPSIT (VIDEO INJURIOS)

Vasile Dale

ÎN 24 DE ORE: 17 bărbaţi ucraineni depistați la frontieră Maramureșului cu Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult