Maramuresul IstoricRecomandate

ASA MAI MERGE: URMARIT IN TRAFIC, APOI PRINTRE BLOCURI, POLITISTII DE LA RUTIERA AU INCATUSAT SOFERUL UNUI BMW LA SIGHET (GALERIE FOTO + VIDEO)

În după-amiaza zilei de 22 februarie a.c. polițiștii rutieri sigheteni au oprit pentru control un tânăr care se afla la volanul unui BMW și rula cu viteză excesivă pe strada Dragoș-Vodă din municipiu. Tânărul aflat la volan nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, accelerând și fugind de aceștia.

Polițiștii au pornit cu autospeciala din dotare în urmărirea acestuia, ajungându-l din urmă pe strada Unirii în apropierea Pieței agro-industriale.

Tânărul a abandonat mașina și a fugit pe jos printre blocuri. Unul dintre polițiști a pornit în urmărirea acestuia pe jos, ajungându-l din urmă în zona intersecției străzilor Unirii și Popa Lupu. Din cauză că tânărul a refuzat să se oprească la somațiile prin voce ale polițistului, acesta a fost imobilizat și condus la secție pentru verificări.



La verificarea efectuată de către polițiști prin stație la fața locului, se pare că tânărul deține permis de conducere valabil. Întrebat de ce a recurs la acest gest, tânărul a răspuns că „nu vrea probleme”. Cel mai probabil că polițiștii vor verifica autoturismul acestuia să vadă dacă nu transporta mărfuri ilicite și vor continua cercetările, dispunând măsurile legale ce se impun. (Sursa foto, video – sighet247.ro)

ACTUALIZARE:

În urma controlului amănunțit al polițiștilor asupra autovehiculului în cauză, nu s-au descoperit mărfuri ilicite. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și nu era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a declarat până la urmă polițiștilor că s-a speriat să nu fi avut o viteză mai mare de 100 km/h și să rămână fără permis, motiv pentru care a decis să nu oprească la control și să fugă.

De ce s-a temut nu a scăpat, acesta a fost amendat, rămânând fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru neoprire la semnalul regulamentar de oprire al polițistului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO / SĂLTAŢI DE MASCAŢI: Cinci băimăreni vindeau fără stres ecstasy, cocaină şi amfetamină – actualizare

Redactie

FOTO: Ce au găsit poliţiştii în urma percheziții lor la domiciliile unor persoane bănuite de obținere ilegală de fonduri și fals în înscrisuri sub semnătură privată

Redactie

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA ROZAVLEA: Ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat care şi-a ameninţat cu moartea soţia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult