Recomandate

ILBA. URMĂRIRE ÎN TRAFIC: Un tânăr din Cicârlău, depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteză peste limita legală şi fără permis

Un tânăr din Cicârlău a crezut că fuga de poliţişti este cea mai bună soluţie pentru a scăpa de răspunderea penală. A fost prins şi imobilizat, iar acum atât el cât şi prietenul lui sunt cercetaţi în cadrul dosarului penal întocmit de poliţiştii Serviciului Rutier.

În timp ce desfăşurau activităţi de D.N.1C, poliţiştii Serviciului Rutier au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care circula cu viteză peste limita legală pe raza localităţii Ilba.

Întrucât persoana de la volan a ignorat semnalele poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea sa, fiind prins şi imobilizat în scurt  timp. În calitate de pasager poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani, care a declarat că autovehiculul îi aparţine.

Verificările poliţiştilor au relevat că tânărul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ambii tineri sunt acum cercetaţi în cadrul dosarului penal întocmit pe numele lor pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţare a unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Mihaela Brooks, profiler F.B.I. despre bărbatul din Vișeu de Jos care a urcat cu mașina în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE: Șeful OS Poieni și 3 ingineri propuși să fie sancționați cu diminuarea a 10% din salariu – Nu au regenerat pădurile ce au fost rase de pe suprafața pământului (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Umilință maximă pentru băimăreni! Așa ceva nu ai văzut nici în perioada comunismului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.