BREAKING NEWSRecomandate

CADOU DE MARTISOR: SOFERITA NERVOASA URMARITA IN TRAFIC DUPA CE ERA SA LOVEASCA UN POLITIST DE LA RUTIERA (FOTO/VIDEO)

Politistii de la circulatie au avut astazi parte de o surpriza mai putin placuta. In timp ce opreau in trafic doamne si domnisoare pe strazile municipiului Baia Mare pentru a le oferi un martisor, conform traditiei, au constatat la un moment dat ca una dintre ele nu se bucura de prezenta lor si a presei.

Femeia din imagini, trasa pe dreapta pe Bulevardul Unirii din Baia Mare, nu a mai vrut sa dea ochii cu oamenii legii si a demarat in tromba.

In drumul sau in mare viteza era sa il accidenteze si pe politistul care a oprit-o pentru a-i oferi un martisor. Femeia a fost urmarita in trafic pana a fost prinsa de politisti. Aceasta si-a justificat gestul in fata omenilor legii prin faptul ca nu a vrut sa fie filmata.

„Doamna care a condus un autovehicul marca Peugeot nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de politie fiind necesara urmarirea acesteia pentru oprire. A fost sanctionata contraventional iar ca masura complementara suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile” a declarat agent sef Claudiu Indre, Biroul Politiei Rutiere Maramures.

Amenda primita a fost de peste 500 de lei. Este regretabil ca s-a ajuns la asa ceva deoarece politistii nu au dorit decat sa ii ofere o surprinza placuta in prag de primavara. Oamenii legii spun ca in ultimii ani nu au sanctionat soferitele pe 1 si 8 Martie decat cu o floare sau cu un Martisor.

Sursa: text, foto si video – TL Plus Baia Mare.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: RĂZBUNARE MAFIOTĂ? Unei polițiste din Borșa i-a fost aprins autoturismul și garajul în miez de noapte (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd în Maramureș. Drumul dintre Băiuț și Botiza a fost rupt de viitură. O șură a fost lovită de trăsnet în Ungureni

Vasile Dale

INTERVENŢIE / ACTUALIZARE: Un bătrân de 86 de ani, dispărut din zona Dealul Corbului – Preluca, căutat de salvamontişti, poliţişti, jandarmi şi voluntari. Bărbatul a fost găsit decedat într-o râpă de 80 de metri

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.