Maramuresul Istoric

CU ŢIGĂRILE ÎN GEANTĂ PRIN VIŞEU DE JOS: Un maramureşean a rămas fără autoturism pentru că transporta ţigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat într-un autoturism oprit în trafic, pentru control, două genți cu 300 pachete țigări, marfă pe care șoferul intenționa să o comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Joi, 1 martie, în jurul orei 18.00, la nivelul Sectorului PF Vișeu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, în trafic, pe raza localității Vișeu de Jos, jud. Maramureș, un autoturism marca Citroen, condus de Alin M., în vârstă de 21 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, în două genți, mai multe pachete cu țigări, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Persoana în cauză, împreună cu autoturismul a fost condusă la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 3.500 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De asemenea, autoturismul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A intrat cu maşina sub un TIR la Vişeu de Sus. Pe șoferul vinovat abia l-au ținut doi salvatori atât era de beat. 1,76 în etilotest

Redactie

DESCINDERI LA CONTRABANDIŞTI: Două percheziții domiciliare la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

NĂNEŞTI: Tânăr din Bârsana, băut, fără permis, cu un ATV neînmatriculat s-a izbit de un gard şi de un stâlp

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.