BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

DRUMARI INEXISTENTI: UN TIR A RUPT UN STALP SI S-A OPRIT INTR-O CASA IN BUCIUMI PE DN1C. ACCIDENT SI PE DN19 (GALERIE FOTO/VIDEO)

In acest moment traficul rutier este blocat pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej la intrarea in localitatea Buciumi dinspre Somcuta Mare. Un tir a derapat de soseaua necuratata de zapada, a rupt un stalp si s-a oprit intr-o casa. Intreaga localitatea este fara energie electrica.

Accidentul rutier s-a petrecut in urma cu putin timp. Cum drumarii maramureseni au fost pur si simplu inexistenti toata noaptea pe toate soselele judetului, nu au lipsit accidentele rutiere.

Pe DN1 C, la intrare in Buciumi soferul autotrenului nu a mai putut controla mastodontul a trecut pe contrasens, a rupt un stalp de curent si s-a oprit in peretele unei case. La fata locului intervin pompierii si politia din Somcuta Mare. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Localitatea este fara curent electric iar traficul rutier este blocat. Urmeaza sa soseasca o macara pentru a repune tir-ul pe sosea.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Maramureş, traficul rutier a fost oprit pe DN1C, între localităţile Şomcuta Mare şi Baia Mare (localitatea Buciumi), pentru a permite unor utilaje de mare tonaj să repună roţi un autotren răsturnat pe suprafaţa carosabilă. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat.

Pe DN19 un sofer a derapat pe sosea si s-a rasturnat in santul din afara partii carosabile. O persoana a fost ranita si a fost preluata de echipajele medicale.

Pe acelasi drum national 1 C, in pasul Mesteacan azi noapte soferii abia au putut circula din cauza zapezii de pe carosabil.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că în localitatea Buciumi s-a produs un accident de circulaţie iar traficul este blocat pe ambele sensuri.

La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 54 de ani, din judeţul Neamţ, care conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă, nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în gardul unui imobil. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

În urma accidentului, traficul pe D.N. 1C, în localitatea Buciumi, a fost oprit între orele 07:30-14:00 pentru autovehiculele de mare tonaj, iar pentru autoturisme a fost deviat pe un drum adiacent din localitate.

CITESTE SI:

ULTIMA ORĂ: Accident rutier pe Bd. Independenţei din Baia Mare (FOTO + VIDEO)

NINGE ÎN MARAMUREŞ: Trafic de coşmar. Au avut loc primele accidente datorită zăpezii depusă pe carosabil (FOTO + VIDEO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Percheziţii la OS Tăuţi şi la vila şefului de ocol din Iadăra. 4 ingineri silvici anchetați (ACTUALIZARE)

Redactie

COD GALBEN – Primele pagube: autoturism distrus pe bd Traian din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: În timpul simulării unei intervenții la un avion prăbușit pe Aeroportul Baia Mare un pompier și-a rupt mâna. Pe bune!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.