Eveniment

ULTIMA ORA: Cinci raniti in urma unui accident rutier la Hideaga. Soferii si pasagerii erau din Republica Moldova (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a petrecut in dimineata zilei de marti, 6 martie, in jurul orei 5.00, în localitatea Hideaga, la intersectia cu Mogosesti.

Potrivit primelor informatii, in evenimentul rutier a fost implicat un autoturism.

La fata locului s-au gasit cinci raniti usor.

ACTUALIZARE

Ieri dimineaţă, în jurul orei 06.00, pe raza localităţii Hideaga s-a produs un accident de circulaţie cu mai multe victime. Un bărbat de 35 ani, domiciliat în oraşul Drochia, Republica Moldova, care conducea un autoturism pe  direcția Baia Mare – Ulmeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la intersecţia cu D.J. 108E a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat frontal într-un imobil din localitatea Hideaga.

În urma accidentului rutier conducătorul auto şi trei pasageri au suferit leziuni corporale. Toţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu purta centura de siguranţă.

Cercetările în cauză continuă, urmând a se propune măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

BAIMARENI TERORIZATI: MASINILE PE STRADA PETRU RARES AU FOST ZGARIATE DE PERSOANE NECUNOSCUTE (FOTO)

Vasile Dale

O IAU RAZNA BĂTRÂNII: Un octogenar din Şomcuta Mare şi-a bătut soţia

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: O maşină s-a răsturnat la Ocna Şugatag. O persoană încarcerată. Șoferul beat a refuzat testarea (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.