BREAKING NEWSRecomandate

URMARE INCIDENT TRAFIC: JANDARMUL A DECEDAT DIN CAUZA UNUI ACCIDENT VASCULAR

Rămas bun drag camarad

Marţi dimineaţa, 06 martie a.c., am primit vestea fatidică a morţii colegului nostru, Plt.maj. Martonaş Marius Ioan prin care  Dumnezeu l-a răpit dintre noi la doar 39 de ani, în urma unui accident vascular suferit în ziua de 05 martie a.c. Cu toate că a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean ,, Dr. Constantin Opriş’’ din Baia Mare, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Colegul nostru era încadrat la unitatea noastră din anul 2006 şi a lăsat în urma sa o familie îndurerată şi fetiţă de numai 8 anişori.

Dumnezeu l-a luat să-l facă oşteanul Său, a răspuns ,,prezent” în Ceruri, pentru că a iubit dreptatea şi adevărul. A fost omul care a luptat pentru apărarea valorilor. A fost perfect conştient de sarcina pe care a primit-o şi pe care şi-a asumat-o, la încadrarea sa în Jandarmeria Română.

Trupul neînsufleţit va fi înhumat joi, 08 martie a.c., ora 13.00, la cimitirul Horia II militar din localitatea  Baia Mare conform regulamentelor militare.

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească Marius, dragul nostru camarad de arme şi vrem ca acum în Marea Trecere, purtat de rugăciunile noastre, să-ţi punem la suflet versurile poetului:

,,Se plânge în şuvoi de lacrimi suflet adunat dintre părinţi, copii, soţie, prieteni dragi şi camarazi
Rămaşi să poarte greu lăsat de gol apăsător, straniu pezant prin lipsă
În gând, nemaisfârşit de întins, imagini de inexistent ajunse un nu pe-un necrolog de listă
De trup, cu trup, încleind cu visele într-un tot, în sângele prelins din pântec de oţel în picuri roşii… fragi.’’

Cpt. Radu Vasile Nicolae, Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

CITESTE SI:

SOC IN TRAFIC – ANGAJAT AL JANDARMERIEI, INFARCT LA VOLAN IN ZONA HOTELULUI MARA (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

NEBUNIE ÎN BAIA MARE: Băimărenii își adăpostesc mașinile de frica grindinei. Unii au primit mesaj prin RO-ALERT, alţii nu (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Tribunalul Maramureș a desființat decizia de punere în libertate a Judecătoriei Baia Mare: Șoferul care a ucis cu un BMW o tânără și l-a schilodit pe iubitul acesteia într-o stație de autobuz rămâne în arest preventiv

Vasile Dale

29 AUGUST, BILANŢ CORONAVIRUS: Două decese în Maramureş (total – 62), cazuri noi – 24 (total 1114)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.