BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

URMARIRE IN TRAFIC – TREI ECHIPAJE DE POLITIE AU BLOCAT UN BMW IN ZONA MARAMURESULUI. MASINA PERCHEZITIONATA (GALERIE FOTO EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Umariri pe strazile municipiului Baia Mare in urma cu putin timp. Un autoturism marca BMW a fost blocat in sensul giratoriu de pe bulevardul Unirii cu strada Progresului, zona Magazinului Maramures.

Din primele informatii se pare ca vehiculul a fost blocat abia dupa ce soferul acestuia s-ar fi urcat pe sensul giratoriu.

Imediat trei echipaje de politie au blocat masina iar soferul a fost dus la audieri. Mai mult, politistii au perchezitionat autoturismul.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures: Cercetat pentru comiterea de infracţiuni rutiere

Aseară, la ora 23.00, la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Progresului din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale iar şoferul implicat a părăsit locul faptei. Acesta a fost identificat la scurt timp de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare: un tânăr de 26 de ani, din Gârdani.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că tânărul are permisul de conducere anulat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă comisă în decembrie 2014.

Tânărul emana halenă alcoolică însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

VIDEO ŞOCANT: Băimărean trântit la pământ de un poliţist local. “Tu pui țiganii pe mine, mă?” (actualizare)

Redactie

DE LA PETRECERE ÎN AREST: Sighetean agresiv, reţinut pentru 24 de ore de poliţişti

Vasile Dale

CRIMĂ ÎN SATU MARE: Bărbat din Satu Mare, suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani. Este bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.