ImportantSport

In Borsa se promoveaza si Sportul nu doar Scandalurile si Bataile din zona in ultima perioada

Competitia ” Ghiocei de Borșa – Rugby Tag ” se doreste a fi o competitie de traditie pe viitor in acesta zona mirifica de țara. Ne-am bucurat de o prezenta numeroasa, nu mai putin de 12 echipe reprezentative scolare s-au intrecut in cadrul acestui festival ” Rugby Tag ” .
Castigatori:
Locul 1 Scoala Octavian Goga din Baia Mare – prof. Alina Șofineți .
Locul 2 Liceul Borșa – prof. Viorel Timiș .
Locul 3 Scoala Nr.7 Baia Borșa – Maț Traian .

Din partea mea Gheorghe Sabau si a FRR castigatori sunt toti cei 180 de copii participanti, care s-au bucurat de o organizare foarte buna din partea gazdelor, respectiv Liceul Borsa prin prof. Viorel Timiș si Ciprian Danci, ajutati de catre prof. Maț Traian de la Scoala Nr.7 Baia Borșa .

Competitia a fost precedata de un curs Rugby Ready la care au participat profesorii de educatie fizica si sport a echipelor participante, curs care speram sa le fie de ajutor in viitorul apropiat. Cupele, diplomele, materialele sportive sunt oferite la final de catre FRR prin Departamentul Dezvoltare Transilvania prin intermediul Domnului Gheorghe Sabau si dulciurile au fost oferite din partea sponsorilor locali din Borsa , organizatori si copii au intregit o zi plina de voie buna si miscare. Felicitari tuturor.”

Te-ar putea interesa si

COLȚ DE MARAMUREȘ LA MISIUNI DIPLOMATICE ALE ROMÂNIEI

Redactie

AUTO SHOW MARAMUREȘ: Campanie de informare realizată de Serviciul Rutier Maramureș

Redactie

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: ”Trei rachete de croazieră au lovit orașul Ivano-Frankivsk”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.