BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

LA SERTAR! INTREBATI PARCHETUL!!! MONSTRUOS – BATRANA VIOLATA SI UCISA LA VISEU DE SUS. CRIMINALUL LIBER? (PREMIERA VASILEDALE.RO – ACTUALIZARE)

Caz ingrozitor la Viseu de Sus. O batrana din localitate a fost violata si ucisa in noaptea de sambata spre duminica. Mentionam faptul ca informatiile pe care le publicam nu au fost confirmate oficial nici de IPJ Maramures, nici de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Fapta ingrozitoare s-a petrecut asa cum spuneam in noaptea de sambata spre duminica (10/11 martie 2018) la Viseu de Sus. Imediat zona a fost impanzita de politisti si criminalisti, toti coordonati de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Femeia, o batranica din Viseu de Sus, a fost violata si apoi ucisa cu sange rece, iar criminalul a disparut fara urma. Conform unor surse se pare ca acesta nu a fost inca identificat.



Am incercat sa aflam detalii despre fapta ingrozitoare de la Viseu insa Politia ne-a pasat la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. E drept, coordonarea cazului o face procurorul criminalist. Doar ca la aceasta ora, raspunde jandarmul de serviciu de Parchet. Sa mentionam si faptul ca pagina de internet a Ministerului Public (Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures) nu este actualizat din 18.12.2017 cand si-au etalat sprjinirea protestelor impotriva legilor justitiei. Ce sa intelegem ca de atunci au somat si nu au avut nicio activitate pe care maramuresenii ar trebui sa o cunoasca?

Drept urmare informatiile publicate mai sus nu sunt confirmate oficial, insa locuitorii din Viseu de Sus sunt ingroziti si confirma in mare parte ceea ce am scris mai sus.

ACTUALIZARE 1

Conform unor surse batrana violata si ucisa avea aproximativ 82 de ani si era bolnava la pat. Anchetatorii se pare ca au un cerc de suspecti, insa nimic concret. La aceasta ora mascatii din cadrul Trupelor Speciale ale IPJ Maramures rascolesc padurile din muntii Maramuresului in cautarea autorului.

ACTUALIZARE 2

Conform colegilor de la AxaNews.ro femeia ar fi locuit intr-o familie instarita de rromi. Un suspect din respectiva familie este de negasit. Il cauta mascatii de la trupele speciale ale politiei.

Vom reveni cu detalii

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

BORSA: Un tânăr care a produs un accident de circulaţie şi a părăsit locul faptei, identificat de poliţişti

Vasile Dale

SCHIMBĂRILE DE SEZON, PERICOL PENTRU SĂNĂTATE – DAR TU ÎȚI ÎNTĂREȘTI SISTEMUL IMUNITAR?

Vasile Dale

BILANŢ 4 APRILIE: Dezastru în România: 3.613 cazuri de coronavirus, cu 430 mai multe decât ieri. MARAMUREŞ – 42

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult