Eveniment

PERCHEZIŢII ÎN BAIA MARE ŞI BAIA SPRIE: Două persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, reţinute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut două persoane bănuite că ar fi implicate în activităţi infracţionale de contrabandă şi au confiscat 10.000 de ţigarete şi înscrisuri, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate ieri.

Ieri, 13 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite că ar fi implicate în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Au fost vizaţi o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 37 de ani, ambii domiciliaţi în Baia Mare, bănuiţi că în perioada 05 februarie – 13 martie, ar fi comercializat pe străzile şi în pieţele de pe raza municipiului ţigări de contrabandă.



Perchezițiile au fost realizate la imobile din municipiul Baia Mare şi din oraşul Baia Sprie.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 10.000 de ţigarete de contrabandă, în valoare de aproximativ 6 000 de lei, şi înscrisuri de natură a proba activitatea comercială ilicită cu produse din contrabandă.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea celor două persoane urmând ca acestea să fie prezentate Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Bivolii din Țara Lăpușului pe cale de dispariție. Sătenii din Suciu de Jos ne explică misterele acestei dispariții

Vasile Dale

CAMPANIE: Pliante cu sfaturi preventive și căști tip handsfree, împărţite şoferilor de poliţiştii rutieri

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar pentru o familie din Borșa, atacată în miez de noapte – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult