BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

BEAT CRITA LA VOLAN: UN BORSEAN A PLONJAT CU MASINA IN PARAUL VISEUT (GALERIE FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs astazi dimineata pe raza orasului Borsa. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa autoturismul implicat a fost avariat. Mai mult, soferul s-a ales cu dosar penal.

„La ora 10.30, Politia Borsa a fost sesizata prin 112 despre faptul ca pe strada Sanzienelor din oras a avut loc un accident de circulatie, soldat cu pagube materiale.

Politistii rutiere deplasati la fata locului au constatat ca un barbat de 66 ani din Borsa care conducea un autoturism avand directia de deplasare inspre strada Floare de Colt nu a adaptat viteza la conditiile de drum si in momentul in care a efectuat virajul la dreapta, a pierdut controlul directiei de mers, rasturnandu-se cu autoturismul in albia paraului Viseut.

Intrucat soferul emana halena alcoolica, politistii l-au testat cu aparatul etilotst. Acesta a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat. Drept urmare a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.

 

Pe numele borseanului a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: O treime dintre autospecialele ISU au peste 30 de ani!!!

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: O magazie de lemne din Borşa s-a făcut scrum. În urma incendiului au rezultat două victime: una cu arsuri, alta intoxicată cu fum (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

DEZVOLTARE COMUNITARĂ INTEGRATĂ ÎN COMUNA BOTIZA 17.08.2020 – 30.04.2023: Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.