BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

ARESTAT PREVENTIV: Agresorul de la Spitalul Judeţean s-a ales cu un mandat de arestatare preventivă

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual o minoră de 13 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore iar ieri, 19 martie, a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele lui Şorici M. Marian instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

​Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 1083/P/19.03.2018 şi în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pentru o durată de 30 zile, de la data de 19 martie 2018 până la 17 aprilie 2018, inclusiv, a inculpatului ŞORICI Ş.M., fără antecedente penale, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de: – agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin.1 şi alin.2 lit. a, c Cod penal. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi Ministerul Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.03.2018.

Te-ar putea interesa si

INDISCIPLINAŢI ÎN TRAFIC: Încă doi condamnaţi pentru infracţiuni rutiere

Vasile Dale

ACTIVITĂŢI PREVENTIVE: Poliţiştii maramureşeni, pe urmele proprietarilor de câini periculoşi sau agresivi

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Acoperişul unei şure din Mesteacăn s-a făcut scrum din cauza unui scurtcircuit

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.