BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

ACCIDENT IN CIUTA: RUPT DE BEAT A BAGAT DOUA FETE IN SPITAL. SOFERUL A FUGIT DAR A FOST PRINS SI RETINUT DE POLITIE

Un grav accident de circulatie a avut loc astazi la iesire din localitatea Ciuta spre Bicaz. Din primele informatii se pare ca un barbat a urcat la volanul unui autoturism desi consumase bauturi alcoolice.

Ba mai mult, in masina a luat si doua fete, una de 12 ani, cealalta de 16 ani. La scurt timp insa barbatul a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu masina intr-un podet din beton.

In urma impactului cele doua fete minore au suferit vatamari corporale fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.



Politistii l-au testat pe soferul cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind de peste 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodata, pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducere sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului si vatamare corporala. El a fost retinut de politie pentru 24 de ore urmand a fi prezentat maine instantei cu propunere de arestare preventiva.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI DE PREVENIRE LA FĂRCAŞA: Acces în primărie restricţionat, dezinfecţie a spaţiilor des frecventate, după ce primarul Stegeran a fost infectat cu Covid-19

Redactie

ACCIDENT: Șoferul unui Mercedes a părăsit DN18 și a lovit un VW parcat regulamentar în Sat Șugatag (galerie foto)

Vasile Dale

EVENIMENT LA MIREȘU MARE: Grigore Leșe și părintele Constantin Necula, la pensiunea Drumu Țării din Tulghieș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult