Eveniment

LA FURAT ÎN TOIUL NOPŢII: Băimărean prins în flagrant de proprietari

În timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă, un bărbat a fost surprins în flagrant de proprietar, care a anunţat poliţia. Evenimentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 02.00, pe Aleea Armoniei din municipiul Baia Mare.

Este vorba de un tânăr de 30 de ani din municipiu, care după ce a sustras mai multe bunuri din beciul unei case, a pătruns şi într-o cameră cu aceeaşi intenţie dar proprietarii s-au trezit şi l-au surprins.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Furt soluţionat de poliţiştii din Dragomireşti

Sâmbătă, 24 martie, poliţiştii din Dragomireşti au fost sesizaţi despre faptul că, în cursul nopţii de vineri/sâmbătă, persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada 1 Decembrie 1918 din oraş. Hoţii au profitat de faptul că maşina a fost lăsată neasigurată şi au sustras două casetofoane şi patru boxe, prejudiciul reclamat fiind de aproximativ 400 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi doi tineri în vârstă de 16 respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI: Directorul DRDP Cluj ar putea fi demis din cauza DN18B Baia Mare -Tg. Lăpuş

Vasile Dale

EXCLUSIV: Persoane private de libertate în izolare în Penitenciarul Baia Mare. Nu prezintă simptome SARS-CoV-2

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Conduși de fostul comandant aflat în timpul liber, pompierii lăpușeni au salvat Mănăstirea Rohiița de la a fi mistuită de flăcări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.