Eveniment

ACCIDENTE ÎN BAIA MARE: Pe Bd. Republicii a accidentat un pieton, apoi a fugit de la locul faptei. Un tânăr din Baia Sprie a lovit pe Şcolii trei maşini parcate regulamentar (FOTO)

Ieri, 27 martie, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată că un băimărean de 33 de ani s-a prezentat la Spitalul Judeţean Baia Mare şi susţine că a fost victima unui accident rutier.

Din declaraţiile acestuia s-a stabilit că în jurul orei 07.10, în timp ce s-a angajat regulamentar în traversarea B-dului Republicii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, a fost surprins şi accidentat de un autoturism. Conducătorul acestuia şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. Autoturismul circula dinspre strada Vasile Alecsandri către B-dul Unirii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta nu a rămas internat.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi pentru identificarea conducătorului auto.

Eveniment rutier pe strada Şcolii din Baia Mare

Ieri dimineaţă, la ora 09.05, pe strada Şcolii din municipiul Baia Mare a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Baia Sprie, proaspăt posesor al permisului de conducere, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, derapează şi loveşte trei maşini parcate regulamentar pe partea stângă a părţii carosabile.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 31 de ani din Baia Mare care se afla lângă una din cele trei maşini lovite, a fost accidentat şi a suferit leziuni corporale. El a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

SATU NOU DE JOS: S-a furat cablul telefonic, abonaţii au rămas fără internet şi telefon fix

Redactie

CERŞETORIE ÎN BAIA MARE: O mamă care şi-a trimis copilul la cerşit s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Iarna îşi intră în drepturi. Ninge la Cavnic şi în Pasul Gutâi (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.