BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE 1: POLITIST DE LA CERCETARI PENALE IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT RUTIER LA VISEUL DE SUS. AGENTUL S-A ALES CU O SANCŢIUNE (GALERIE FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs in astazi in jurul pranzului pe raza orasului Viseu de Sus, in imediata apropiere a sediului Politiei de Frontiera.

Din primele informatii se pare ca soferul autoturismului VW de culoare visiniu (MM25YSG), politist la Biroul Cercetari Penale in cadrul Politiei Orasului Viseu de Sus, ar fi pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu autoturismul de teren ce era parcat pe trotuar.

Din fericire in urma impactului nimeni nu a fost ranit, doar cele doua vehicule au suferit avarii serioase.

Daca ati surprins imagini video sau fotografii cu evenimente rutiere produse pe soselele judetului Maramures le asteptam pe adresa [email protected].

Actualizare 1

Agentul de poliţie a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat zero. El a fost sancţionat conform OUG 195, pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vasile Dale

FOTO: Un tânăr de 21 ani prins în trafic cu droguri la Oncești. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Linia Mocăniţei de pe Valea Vaserului a fost distrusă de viitură

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.