Astăzi incepe o nouă etapă în activitățile sindicale ce urmează să fie desfășurate.
Mai mulți lideri și membri din diverse sindicate urmează să înceapă un protest inedit și inofensiv.


Protestul nu se vrea o formă de protest care să creeze prejudicii angajatorului, ci doar să tragă un semnal de alarmă având în vedere impasul în care se află negocierile privind salarizarea și obținerea unor drepturi de către toți polițiștii.

Liderul maramureșean Tomoiaga Ion, vicepreședinte SNPR DECUS, a declarat: „Am informat conducerea ITPF si conducerea SPF Vişeu de Sus cu privire la faptul ca, incepand de azi, liderii/membrii SNPR Decus au hotarat sa protesteze: REFUZA ALIMENTATIA ZILNICA!

Precizez ca am ales aceasta forma de protest dar voi executa serviciul conform fisei de post si dispozitiilor primite.
Protestul se incadreaza in prevederile legale, respectiv Legea nr.62/2011 si Acordul MAI-Sindicate.

Am ales aceasta forma de protest (de avertisment… pentru moment!), care se va desfasura continuu fara a avea o data limita prestabilita, ca urmare a lipsei dialogului cu privire la salarizarea politistilor si neimplicare in solutionarea problemelor cu care ne confrunta acestia.

Nu voi accepta sa fim mereu ultimii bugetari in privinta salarizarii! Contam la fel ca oricare alt bugetar, poate chiar mai mult decat anumite categorii!
Nu mai vrem sa fim cetatenii discriminati ai acestei tari!

Vrem ca munca noastra sa fie apreciata la adevarata ei valoare, iar riscurile la care suntem expusi sa fie compensate corespunzator.

Pentru inceput am ales doar eu aceasta forma de protest ca lider de sindicat”.
„Zilele următoare vom reveni cu aspecte și impresii la această inedită formă de protest”, a declarat Cristian Trifu, familia de prieteni DECUS, prin președinte Gabriel Ivanov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.