ctivităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au dus la identificarea a trei băimăreni, bănuiţi că au sustras o sumă importantă de bani dintr-o societate comercială. Unul dintre ei a fost reţinut ieri pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat trei băimăreni de 28, 29 şi 36 de ani, bănuiţi de comiterea unui furt la data de 26 ianuarie a.c.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că aceştia au pătruns prin efracţie într-o societate comercială cu sediul pe strada Electrolizei din municipiu, de unde au sustras o casă de bani în care se aflau peste 84 000 lei.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a băimăreanului de 28 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei bănuiţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.