BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IN REPLICA: ADMINISTRATOR RESTAURANT – „OFITERUL MI-A SPUS: MARS DIN FATA OCHILOR MEI!”

Revenim cu informatii despre subiectul prezentat de noi in cursul zilei de ieri despre un caz petrecut intr-o sala de fitness din municipiul Baia Mare. Va spuneam atunci ca un ofiter de la Politia Rutiera ar fi fost ultragiat de administratorul unui restaurant din Baia Mare. Astazi va prezentam si punctul de vedere al celui acuzat.

„Nu m-am gandit nicio clipa ca mi-a retinut permisul de conducere. Vroiam doar sa il intreb daca are ceva personal cu mine. Ne stim de multa vreme, totul a fost bine pana cand intr-o zi s-ar fi suparat ca m-am pus pe un aparat la care lucrase el. Facea pauza asa ca m-am apucat eu sa lucrez. Asta l-a deranjat si i-a facut plangere antrenorului salii, sportiv de performanta. Totul s-a aplanat pentru ca el este ofiter de politie si nimeni nu poate lucra la aparatele la care este cat, cata vreme dansul este in sala. Nu este normal.

Asa a fost si in ziua respectiva. Am mers la el si l-am intrebat sa imi spuna daca are ceva cu mine! Sa incerc sa aplanez daca exista un conflict. Mi-a raspuns in gura mare: <Mars din fata mea!> A venit si antrenorul si s-a pus intre noi. I-am spus ca nu ii fac nimic doar vreau sa stiu daca are ceva cu mine. Dansul s-a dat la o parte si l-am mai intrebat odata. <Nu am nimic, mars din fata ochilor mei!>. I-am multumit si m-am dus la aparat sa incep un exercitiu. Atunci el a inceput sa strige ca sunt nebun, ca toata familia mea e nebuna. Antrenorul din sala chiar i-a spus sa inceteze. Din contra, a continuat si i-a spus unui amic de-a lui ca astuia i-am luat permisul de conducere. Eu nici nu am zis absolut nimic de permis pentru ca oricum am facut contestatie iar primul termen este in septembrie. Nu l-am lovit, nu l-am amenintat cu nimic. El a pus mana pe telefon si a sunat la politie. Au venit o gramadata de echipaje. Eu m-am legitimat, nu m-am opus. M-au dus cu duba la politie, desi eram cu masina personala la sala. In timp ce imi asteptam avocatul, politistii stateau cu pistoalele pe masa. In ce tara traim? Sau erau pentru a ma intimida. In 30 de minute a ajuns avocatul iar eu deja aveam numar la dosarul penal. Pana si avocatul s-a mirat cum e posibil asa ceva. <Am vorbit cu procurorul si acum lucrurile se misca repede> a venit raspunsul” a spus administratorul restaurantului.

Urmarit in trafic cu dedicatie?

Acesta a continuat: „Permisul de conducere mi-a fost ridicat dupa ce eram blocat in trafic intr-un sens giratoriu din Baia Mare. Nu aveam unde inainta sau unde urca cu masina. Domnul ofiter era cu masina politiei si si-a pornit semnalele acustice si luminoase si m-a tras pe dreapta. Nu am zis nimic, i-am dat actele si am contestat decizia. Dar ce mi se pare mai grav este faptul ca in acest weekend eram la restaurant si cativa dintre clienti au consumat bauturi alcoolice. M-am oferit sa ii duc acasa. Nici bine nu am pornit ca masina politiei era in urma mea cu semnalele acustice si luminoase. M-au tinut 45 de minute pana au verificat dovada pe care tocmai domnul ofiter mi-a dat-o. Au crezut ca eu am falsificat-o. Pur si simplu ma simt urmarit in trafic iar acest lucru nu este normal intr-o tara civilizata. Nu poti sa te ascunzi dupa uniforma statului si sa faci ce doresti. Am martori, am tot. O sa vedem in instanta cine are dreptate. Cat despre asa zisele mele probleme penale vrea sa va spun ca nu am asa ceva. Am un dosar pe rol in care eu am fost atacat pe la spate si normal ca m-am aparat. Am declaratiile martorilor si toate acestea sunt pe masa judecatorilor” a spus acesta.

LA O SALA DE FITNESS DIN BAIA MARE: OFITER DE LA POLITIA RUTIERA A FOST AMENINTAT CU BATAIA PENTRU CA I-A RETINUT PERMISUL (EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

ARESTAT PREVENTIV: Sighetean prins în flagrant în timp ce vindea cannabis

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Şoferiţă rănită la Vişeu în noaptea de revelion. Şoferul fugar a fost prins de poliţişti

Redactie

FOC ÎN MOCIRA: Acoperișul unei case a fost mistuit de flăcări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.