BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ATACAT INFIORATOR: POLITISTA DE FRONTIERA SI STUDENT LA ACADEMIA DE POLITIE BATUTI DE UN RECIDIVIST INTR-UN CLUB DIN VISEUL DE SUS (EXCLUSIVITATE)

Caz infiorator petrecut azi noapte la Viseu de Sus. O politista de frontiera si un student la Academia de Politie au fost batuti de un individ proaspat eliberat din Penitenciar! Motivul nu este inca foarte clar. Cert este faptul ca studentul la Academia de Politie facuse practica tocmai la puscaria unde isi ispasea pedeapsa viseuoanul.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca alarma a fost data la 112 azi noapte in jurul orei 2.45 la Viseul de Sus. Mai multe echipaje de inteventie ale politiei s-au deplasat la fata locului unde au gasit doi tineri baturi precum si un autoturism devastat.

Cei doi au primit ingrijiri medicale iar politistii au demarat o ancheta. Sursele noastre sustin ca tanara este angajata a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, iar tanarul este student la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.



Anchetatorii au identificat si agresorul: este vorba despre un viseuoan recidivist proaspat eliberat din puscarie. Coincidenta sau nu, politistul student facuse practica tocmai la puscaria unde era incarcerat agresorul. Sa fii vorba despre o razbunare? Greu de spus. Acest lucru urmeaza sa fie stabilit de catre anchetatori.

Ancheta coordonata de un procuror este in plina desfurare la Viseul de Sus, insa pana in acest moment suspectul nu a fost retinut.

Actualizare IPJ Maramures: Cercetaţi pentru distrugere şi lovire sau alte violenţe

În noaptea de 08/09 aprilie, în jurul orei 03.00, în urma unei sesizări prin SNUAU 112, poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un scandal produs lângă o pensiune de pe strada Gării din oraş. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 29 de ani, din Vişeu de Sus, care a fost agresată de o altă tânără de 22 de ani din acelaşi oraş. De asemenea s-a constatat că parbrizul şi portiera autoturismului unei băimărence, care o însoţea pe tânăra agresată, a fost distrus de un tânăr de 25 de ani din Vişeu de Sus.
Poliţiştii din Vişeu de Sus au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Impact violent pe bd. Traian din Baia Mare

Redactie

PEDEPSIT: Borșeanul Colț Alb condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității după ce a agresat un salvamontist din Borșa

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? Gabriel Romaniuc din Bistra este căutat de familie şi poliţie. A fost găsit (actualizare)

Redactie

2 mesaje

emil aprilie 10, 2018 at 10:31 am

Cum e posibil ca un neispravit sa bata 2 politisti instruiti in tehnici de lupta si apareare sau astea sunt de parada la ziua Politiei?

Raspunde
Stromeleag aprilie 12, 2018 at 9:14 pm

Emile, tehnicile de lupta si aparearea de care vorbesti tu sunt intr-adevar la ziua Politiei si in filmele politiste pe care le vizionezi. Aici e altceva, sunt structuri pregatite in mod special pentru interventii in forta, adica mascatii, politisti care detin notiuni de baza privind metodele de autoaparare si foarte multi politisti neoperativi. Sa nu crezi ca ei sunt supermani, doar pentru ca reprezinta institutia Politiei. Din pacate, politistii din structurile operative sunt foarte slab pregatiti si dotati

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult